torstai 9. huhtikuuta 2015

The keittio

Hullut ja herrat voi jattaa taman postauksen lukematta, silla keittio on edelleen keskenerainen. 

Mittausvirheen takia ei saatu laitettua ikkunan viereen toista ylakaappia, semmosta sattuu.


Maailman paras liesitaso. 

Ruokapoyta on saarekkeen jatko, uusi ruokapoyta odottaa kellarissa viimeistelya. 
Avohylly uunipelleille ja muulle salalle. 

Tiskikone on naamioitu. Tiskipoydan vasemmalla puolella on roskakaappi. 

Valkoinen allas, iso virhe.

Kaappi tilaa liian vahan. Vasemmanpuoleisessa alakaapissa on mikro piilossa. 

Saareke, odottaa laatoitusta ja uutta hyllya.

Liian pieni jaakaappi-pakastin.

Tykkaan meidan keittiosta. Keittio ei ole amerikkalainen muuten kuin, etta tiskipoydan takana on ikkuna. Tykkaan tsiikalla lapsia ulkona kun tiskailen, lisaksi aamutiskeja tehdessa voin seurata muksujen bussipysakilla leikkimista.
Saareke on ihan paras. Ajattelin teetattaa miehellani liesitason paalle vanerin, etta voin leipoa saarekkeella. Minullahan on leivontapoytaa reunallakin, mutta tykkaan jostakin syysta leipoa saarekkeella ja pelkaan pilaavani liesitason. Saarekkeen paalle tulee viela liesituuletin, ei varmaan passaa tuohon tyyliin, mutta tulee silti vaikka ei passaiskaan.
Jaakaappi-pakastin on onnettoman pieni, vaikka nayttaa isolta. Meilla on onneksi toinen jaakaappi-pakastin kellarissa, jos joskus tulee ostettua isompi satsi tai leivottua enemman. Jaakaappi-pakastin on vahan vinkkelissa, taytyis varmaan oikaista.
Kaappitilaa on onnettoman vahan, luulin etta sita tuli riittavasti, mutta ei tullut. Haluaisin viela pantryn (ruokakaappi), ehkapa saan sen eteiseen jotenkin sovitettua. Ostan ruokaa tukusta ja kun haluan tomaattisosetta, niin sita pitaa ostaa heti 6 purkkia, riisia kilo kaupalla jne. Ei ne nuihin kaappeihin mahdu jarkevasti. Saahan ne survottua tuonne ja ovetkin menee kiinni, mutta vihaan sotkuisia ja epajarjestyksessa olevia kaappeja.

Keittiosta puuttuu viela laatat, liesituuletin, valaistus, listoja....

Jos teille tuli loistavia ideoita meidan keittioon, niin kommenttipoksiin saa laittaa ideat tai muuten vaan hopottaa.


2 kommenttia:

  1. Ootteko aatellu laittaa välitilaan valoja? Led nauhalla saa nätin näköisen ja tarpeeksi hyvän valon. Laiskana ihmisenä laittaisin sokkelilevyt kaappien päälle niin ei tarvitse ressata rasvapölykökköällötyksistä. Kuvien perusteella ei vaikuta kauheesti tilantuntuunkaan. P.s. Meillä menee hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Valitilaan tulee valot, en tieda viela millaiset, miehen hommia. Sokkelilevyja ei laiteta, kaappien ylos tulee koristelistat, mina laiskana jatan polyt pyyhkimatta ;). Oikeasti kun laittaa kaappien paalle sanomalehtia ja siivousvimmassa aina vaihtaa ne, niin ei paase rasva, eika poly tarttumaan.
    Mukava kuulla etta teilla menee hyvin! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!