keskiviikko 6. toukokuuta 2015

En pukeudu mustaa

Maanantain asu ja likainen peili ;) elaman realismia.

Terveyskengat ja viela kauniit.

Reenivaatteet.

Tiistain asu. 

Talla viikolla vietetaan En pukeudu mustaan-viikkoa ja totta ihmeessa lahdin siihen mukaan.
En oikeastaan pukeudu koskaan mustaan, joten minullehan tama on helppoa. Minulla on yksi musta hame ja yksi musta kauluspaita, hautajaisia varten, joten hyvin vahalla kaytolla. Muuten kaytan riemunkirjavia vaatteita aina. Reenivaatteetkin on varikkaat ja ajattelin ensi kerralla ostaa mustat reenivaatteet ihan silla, etta voisin menna mustissa salille ja olla siella huomaamaton. Ei varmaan kukaan tunnistaisi ;).
Minulla ei ole myoskaan mustia kenkia, saatika kasilaukkuja. Ainoa musta mita minulla on melkein jokapaivaisessa kaytossa on Garminin fifosmart ranneke, mutta sita ei saanut punaisena, eika oranssina, joten piti tyytya mustaan.

Ennen opiskelujani pukeuduin lahinna mustaan ja valkoiseen, se oli jotenkin helppoa. Ison perheen aitina ei ollut aikaa juosta vaatekaupoissa ja aamuisin vain taytyi pukea vaatteet paalle, eika ollut aikaa pukeutua. Teinina kylla pidin sinisia ja punaisia housuja ja muutenkin pukeuduin varikkaammin, lapset varmaan varasti minulta varit ja mielikuvituksen. Opiskelin pukeutumisneuvojaksi ja varikonsultiksi Tampereella ja sen jalkeen, en ole mustiin pukeutunut kuin hautajaisissa. Olen loytanyt omat varini, joissa viihdyn ja joissa naytan hyvalta. Ihan oikeasti vaaranvarinen paita muuttaa kasvojen varia ja tekee tummat silmanaluset, joten kannattaa kiinnittaa huomiota vaatteiden variin, ennen kuin kay ostamassa peitevoidetta silmien alle. Tietysti on ihmisia joilla nyt sattuu olemaan tummat silmanaluset ja niihin ei muu auta kuin peitevoide, mutta kylla siinakin tapauksessa se oikean varinen paita pikkasen tuo helpotusta. Voin ottaa teille kuvia, jos ette usko mun sanaa :) .

Ennen vaatekaappini pursusi vaatteista ja koskaan ei ollut mitaan paalle pantavaa. Nykyaan minulla on hyvin pieni vaatevarasto ja aina loytyy kivoja vaatteita paalle. Kun kaikki varit sopii toisiinsa, niin muutamasta vaatteesta saa yhdisteltya monta eri asukokonaisuutta.
Esimerkiksi minulla on vain yhdet farkut kaytossa ja hyvin olen niilla selvinnyt, toisetkin omista, mutta ne on raksahommia varten. Kauluspaitoja on varmaan parikappaletta ja toinen on taysin turha, koska en juurikaan kayta kauluspaitoja. Eli vaikka joku vaateopus kaskee hankkimaan kauluspaidan, koska se nyt kuuluu jokaisen vaatekaappiin, niin ala osta jos et sellaisia pida. Juuri sellaiset "taytyy olla vaatekaapissa"-vaatteet tayttavat sen vaatekaapin ja siella ei ole mitaan paalle pantavaa.

Jos teita enemmankin kiinnostaa vaatepostaukset, niin hihkaiskaa kommenttipoksissa.

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näytät (niinkun aina)! Kiinnostaa TIETTY!!!

    VastaaPoista
  2. Ai hitsi.. maa tartten sun apua! :D Vihdoinkin oon (suurinpiirtein) oppinut minka malliset vaatteet mulle kay (ainakin luulen niin, haha!), mutta varit on IHAN hukassa! Ette sattuis olemaan nz lomaa suunnittelemassa lahiaikoina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole nyt kylla lomia suunnitteilla, mut jos tanne eksyt, niin tulehan kaymaan :) .

      Poista
  3. Mua kiinnostaa ne kuvat missä väärän väriset vaatteet vs oikean väriset.. Ihana mekko ja koko nainen 😍❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teen sellaisen postauksen, kunhan loydan kolme tuntia aikaa.

      Poista

Kiitos kommentista!