lauantai 25. lokakuuta 2014

Halloween

Täällä on vietetty Halloween täyteinen viikonloppu. Perjantaina aloitettiin koulun Halloween partyssa ja lauantaina jatkettiin ystäväperheen luona. Lapset pääsi tekemään kurpitsalyhtyjäkin, vaikka en meinannut tänä vuonna kurtpitsoja ostaa, mutta niin vaan kolme lyhtyä meidänkin portin pieleen tuli.
Vanhin muksu teki tämän päivän juhlintaan karamelli-omenia ja kyllä ne vaan on niin hyviä.
 Ai niin ihmettelette varmaan mitä tuo pyörän kuva tarkoittaa. Pojat on vinkuneet temppupyörää jo tovin, mutta ei ole tullut käytettynä vastaan, niin eivät ole sellaista saaneet. Eilen koulun partyssä oli arvonta ja ostin arpoja $20 ja sain niitä yhteensä 76 kappaletta. Voitettiin sitten tuo pyörä, viihtyypähän pojat taas paremmin ulkona.
Meidän vauva viettää myös tänään syntymäpäivää. Jätkä täyttää jo 4-vuotta, vauva hän silti on mulle. Jännä huomata, että lapsille ikää tulee, mutta itse ei vanhene ollenkaan. Vauvalle on nyt jo järjestetty yhdet juhlat, huomenna on seuraavat ja maanantaina kolmannet. Juhlitaan nyt sitten kunnolla, kun kerran aloitettiin. Olen ollut vaan tosi laiska juhlien laittaja. Perjantaina ostin kakun Whole Foodista, huomisen kakku löytyi Costcosta ja maanantaina syödään varmaan jämiä. En ole jaksanut leipoa mitään. Ostin jopa Ikean pakastekorvapuusteja ja Ikean keksejä. Laiska mutsi.

Taloprojektikin etenee. Pankin tyypit olivat käyneet arvioimassa talon ja laina on nyt tulossa kunhan saadaan vielä puhdas vesitesti.
 Olen miettinyt sisustusta ja väritystä. Löysin jopa hienon puulattiankin, mutta hinta oli turhan kova meidän budjettiin. Vaikea valita lattiaa pienen malli puupalikan perusteella. Lattian pitäisi olla väritykseltää sellainen, ettei kaikki pölypallerot ja kuratassut näy. Meillä kun lapset juoksee sukkasillaan ulkona ja kesällä varpaisillaan ja minä kun olen niin lepsu äiti, etten jaksa varpaiden likaisuudesta koko aikaa naputtaa, niin pakko katsoa materiaalivalintoja tarkemmin ja ottaa huomioon oma laiskuus. Valkoinen lattiahan olis mun unelma, mutta sitten joskus eläkkeellä omassa kaupunkiasunnossa. Meillä kun lapset asuu myös kotona ja saavat elää vapaasti. En meinaa käyttää hermojani lattian varjelemiseen, niille on parempaakin käyttöä. Seinien väritys tulee olemaan vaalea, jollei ihan valkoinen. Tilaa on niin vähän, että tarvitaan vaaleita pintoja tuomaan valoisuutta. Keittiöstä tietysti haluaisin myös valkoisen, mutta miten se toimii minun laiskuuden kanssa, sitä en tiedä.
 Niin ja säilytystilaa pitää keksiä, mihin saa vieraspatjat ja peitot? Missä säilytetään talvi/kesävaatteet? Mihin mahtuu ompelukone ja saumuri ja ne kankaat? Missä pystyy askartelemaan? Siinä on suunnittelemista.

Nyt meinaan piirtää pohjapiirroksen mittasuhteisiin, tosin ne mitat otti välittäjä lasermitalla ja heitot on jopa 20 sentin luokkaa, mut saadaampa sinnepäin mitoilla edes pohja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!