lauantai 18. lokakuuta 2014

Lauantai aamun kilpa-ajo


Lauantai aamut ovat harrastusaamuja, neljän muksun harrastukset ovat silloin.
Ensimmäinen pitää ehtiä jalkapallo peliin 9.30, seuraavalla alkaa karate 10.00. Tämän jälkeen ehditään käväistä kotona täyttämässä kupua, jos joku on hoksinut tehdä jotain syötävää. Monesti menee leipä-linjalla, sen verran amerikkalaisia meidän muksut jo ovat, että peanutbutter-jelly-leivät maistuu. Pikaisen lounaan jälkeen kolmas pitää kuskata uimatunnille 11.30 ja neljännen telinevoimistelu alkaakin 12.00.
Tähän mennessä olemme miehen kanssa kuskanneet puoliksi, mies ottaa jalkapalloilijan ja uimarin mukaansa, minä loput. Tänään kun olen sairaana, sain äijäflunssan ja sitähän pitää ehdottomasti potea kotona vällyjen välissä, mies hoiti kaikki kuskaukset ja etten vaan päästäisi miestäni helpolla annoin muutaman paketin mukaan jotka piti postiin ehtiä viedä ennen 12.30. Tänään kuskausta hankaloitti vielä se, että keskustasta meidän viereiselle koululle saakka tiet ovat suljettuna aamupäivän Gate city fall festivalin takia. Olisi ollut kyllä kiva päästä katsomaan festivalia, mutta näin kipeänä ei kannata poistua sängystä ;). Oikeasti nousin jo puoli kymmenen ja tein kilttinä kotiäitinä lounaan, toissapäiväisestä murekkeestä. Siivosin jopa keittiön niin voinkin palata takaisin lepäämään.
Kamalasti Ikea houkuttelisi iltapäivästä, mutta ei kai se auta kuin nyt sairastaa kiltisti. Mä olen ihan onneton sairastaja, en uskalla edes buranaa ottaa kun buranan voimalla varmasti siivoaisin tai tekisin jotain muuta yhtä järkevää.
Tänään siis oikeasti voin luvan kanssa istua koneen edessä ja opetella uusia juttuja, etsiä sisustusjuttuja ja miettiä remppaa. Välillä tietysti pitää rentoutua sohvalla.
Illalla on siis luvassa varmaankin taloprojektiin liittyvää, ellen ajasta niitä huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!