torstai 30. lokakuuta 2014

Pojun kanssa kahvilla
Eilen vanhimmalla pojalla oli koulussa, niin mikähän se onkaan suomeksi?, no esitteli vanhemmille mitä siellä koulussa on tehty. Meiltä minä menin pojan toiveesta katsomaan. Koko muksu lauman kanssa ei viitsi tuollaiseen tilanteeseen mennä, joten mies jäi kotiin loppu lauman kanssa.
Esittelyn päätteksi poika kysyi, että voidaanko tehdä yhdessä jotakin kivaa, kun oli tehnyt niin hienosti työt. Poikahan joutui syksyllä olemaan poissa kymmenen päivää koulusta, meidän viisumin hakureissun ajan ja silloin "lomailtiin". Poika sai tehtyä jalkapalloharkkojen jälkeen iltaisin rästihommat ja nosti numeroita, täällä kirjaimia, huimasti. Lupasin sitten, että tehdään mitä hän haluaa. Ensiksi siis menimme kahville Whole Foodsin kahvilaan. Poika valitsi kaksi leivonnaista, josta ei jaksanut kumpaakaan kokonaan syödä. Minä ostin neljä cupcakesiä, pitäähän sitä saavutetuista eduista kiinni pitää.
Meidän jalkapalloilija ei tykkää shoppailla vaatekaupoissa, hän tykkää vain urheilukaupoista, kävimme siis urheilukaupassa sovittamassa kenkiä ja pyörittelemässä palloja. Vein pojan myös vaateliikkeeseen ja löydettin hänelle huppari, mutta siellä ei kyllä kauaa viihdytty.
Illalla vielä käytiin ranskalaisilla, ettei vaan nähdä nälkää.
Pitänee ottaa tavaksi mennä yhden muksun kanssa kerralla tekemään jotakin muksulle mieleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!