maanantai 27. lokakuuta 2014

Ulkohuussilla ajelua ja talon suunnittelua
Tämä ilta on taas juostu. Aamu meni "vauvan" synttäreitä juhliessa ja sen jälkeen lähdin shoppailemaan, ehdin käydä yhden puutyöliikkeen poistot katsomassa ja hoksasin matkalla, että mun auton opiskelijavalo loistaa turhan kirkkaana, auto käyttäytyikin hivenen oudosti. Miehen piti jo perjantaina tankata se, mutta oli unohtanut. Pääsin huoltoasemmalle asti ja en ole koskaan tankannut niin paljoa kuin tänään tankkasin. Ehdin käydä katsomassa pojan jalitsu finaaliakin hivenen aikaa, pojan joukkue voitti, ennen kuin kiirehdin hierojalle.  Mulla on huippu hieroja, mutta harmi vaan ettei hän osaa mainostaa ja mä pelkään, että hän on pian työtön. Päässä kiertää taas veri ja selkä tuntuu mukavammalta.
 Hieronnan jälkeen lähdin rautakauppaan katselemaan materiaaleja. Kahmin mukaani lattiamallipalikoita ja värikarttoja. Mulla on jo jonkinlainen visio päässä mitä sinne uuteen kotiin haluan. Harmi vaan, että mulla on törkeen kallis maku ja budjetti ei ihan riitä niihin mitä minä haluan. Pitänee varmaan mennä kerjäämään tien varteen, että saan haluamani lattian.
 Ajelin vielä toiseen rautakauppaan joka on toisella puolella kaupunkia ja moottoritiellä meinasin pyörtyä hajuun. Taisin ajaa skunkin raadon päältä ja haju oli järkeä sumentava. Aivan kuin ois ulkohuussilla ajellut. Rautakaupasta tultua avasin auton oven ja meinasin pyörtyä jälleen siihen hajuun. Mä en käsitä miten skunkki voikin haista niin järkyttävälle. Onhan meillä kyllä kokemusta siitä kun skunkki käy p@skomassa ikkunan alla, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen kun ajaa skunkin raadon päältä. No tulipa koettua ulkohuussilla ajaminenkin, ei kyllä toiste tarvitse sitä kokea.

Mukavaa viikon alkua teille!

2 kommenttia:

  1. Noi skunkit on sitten ihania...... NOT! Ei tartte kuin raadon ohi ajaa kun jo meinaa pyortya. tytot eivat voineet kasittaa kuinka joku elain voi haista niin pahalle. :D Tsemppia materiaaliostoksiin. Kiva varmaan kun saa laittaa nyt omaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skunkit on söpön näköisiä, kuvissa. :). On kyllä mukava suunnitella omaa, ihan eri motivaatio sisustuksen suunnitelussa kuin vuokrakämppien kanssa.

      Poista

Kiitos kommentista!