keskiviikko 19. marraskuuta 2014

PostipakettejaTäällä kaikki postit tuodaan ovelle, siis ihan kaikki. Tänään tuli taas muutama paketti, menin tilaamaan Crate & Barrelin poistomyynnistä puutarhatyökaluja, vielä ei tullut kaikkia mitä tilasin, mutta eiköhän ne loputkin kohta ilmesty.
 Pitäs aloittaa jo joululahjojen tilaus. En todellakaan ole lähdössä ostosparatiisiin kuuntelemaan joulukilkatusta ja tunkemaan siellä ruuhkassa löytämättä kuitenkaan sitä mitä etsin. Tyydyn siis nettikauppoihin ja saan pakettini ovelle. Ja uskallan jopa väittää, että säästän pitkän pennin hermojeni lisäksi etten lähde kauppoihin jouluostoksille, sieltä kun aina tartuu mukaan jotain niin tuiki tarpeellista.  Lisäksi olen jo nyt havainnut, että viikonlopuu ruuhkat täällä landella on lisääntyneet, kun Massilaiset tulee verottomien ostosten perässä tänne shoppailemaan, huomasin myös sen että tyylikkäistä ihmisiä on katukuvassa enemmän kuin normaalisti, täällä landella kun pukeutumisella ei ole niin väliä.

Huomenna kaupat ja sitten aloitetaan remppa. Tänään vielä raivaan nykyistä mökkiä ja yritän saada roskaa pois täältä niin paljon kuin mahdollista ja muutaman laatikon jo pakattua. Joulukuu tulee olemaan kiireinen kaikin puolin. Toivotaan, että lumimyrkyiltä vältytään ja saadaan pitää sähköt päällä koko joulukuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!