keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ehkä tällä viikolla

Pyykkitornin paikka.

Viemärit, vedet ja allas asennettu, vielä puuttuu kuivurille sähköt ja reikä ulos.

Kuivurille poistoilmma syysteemin asennus, haasteena oli se, että ollaan ns. toisessa kerroksessa ja ei ole tarpeeksi pitkiä tikkaita.

Tällä viikolla odotan saavani pesukoneet vihdoinkin yläkertaan. Vielä täytyy laittaa koko talosta sähköt poikki, että saa kuivurin pistorasian asennettua, täällä kun kuivurille on ihan omanlaisensa pistorasia, tarvii enemmän virtaa. Saa täältä kaasulla käyviä kuivureitakin, mutta meille ei tule kaasua ollenkaan.
 Pesukoneen alle asennettiin allas, josta on viemäröinti siltä varalta, että pesukone menee rikki ja vedet pääsee pois. En ole täällä nähnyt missää käytössä tuollaista allasta, monissa meidän entisissä asunnoissa on ollut koneet vaan jossakin huoneen kaapissa ja sillä siisti, viemäri ainoastaan pesukoneelle. Me nyt haluttin halvalla vakuuttaa tuo lattia vesivahingoilta.
 En ole myöskään nähnyt täällä kuivureita, jotka kondensois veden erilliseen astiaan ja se tyhjennettäis. Täällä kuivurista menee kosteus suoraan pihalle, hyvä juttu sinänsä, mutta kyllähän siinä harakoita lämmitettään ja ulkoseinä tulee olemaan jossakin vaiheessa karvainen vaatepölystä, sitä sitten saa putsata.
 Mies on ollut ahkerana asennusten kanssa, nyt pitäis vielä saada se sähkö valmiiksi ja koneet tänne asuinkerrokseen. Minä vaan olen ollut eilisen päivän kipeenä ja nyt on vuorossa lapsukaiset. Eilen illalla mies ei siis paljoa ehtinyt hommia tekemään, kun joutui mua hoitamaan.

Ja tiiättekö mitä? Meidän Hönö ja Tomppeli lähtee huomenna takaisin eläinsuojaan :( . Poika sai sellaiset oireet, ettei niiden kanssa ole leikkimistä. Pakko siis tyytyä siihen, ettei meille voi tulla karvaisia lemmikkejä.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen päätön raksaduunari. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää raksa on niin päätöntä touhua ;)

      Poista

Kiitos kommentista!