tiistai 24. maaliskuuta 2015

Hakkeri hommissa tai jotain muuta (Palautteen antajille arvontaa)

Moikka!

Tais hakkeri käydä täälläkin, molemmat blogini oli poistettu. Tai sitten joku on valittanut blogini sisällöstä ja bloggeri poistanut ne väliaikaisesti käytöstä. En tiedä. Kai se blogger ois jotakin viestiä laittanut, jos sisältö ei kaikkia lukijoita miellytä.

Olen nyt miettinyt että siirrän blogini johonkin muuhun alustalle, mutta minne? Kokemusta ei ole kuin blogspotista. Kysyisinkin teiltä onko suosituksia? Saa maksaa vähän, saa sponsoroida, saa antaa vinkkejä.

Saan taas tuon oman koneeni käyttöön, niin pääsen taas kirjoittamaan höpöjuttuja ja jakamaan teille huonoja kuvia. Tosin laatuhan saattaa parantua, kun opin, jos siis haluan oppia.

Anna blogistani palautetta ja vinkkejä uuteen blogipohjaan, arvon vinkien antajien kesken jonkun täkäläisen sisustuslehden.

Laitathan kommenttiin jonkun nimimerkin, niin helpottaa arpomista.

5 kommenttia:

 1. Mä ajattelin että vaihdan kans toiseen Word Pressiin, koska sinne saa aivan ihania blogipohjiakin ja jotenkin enemmän pro-tyylisemmät sivut :) Mutta vielä jumitan bloggerissa. A) tuntui haastavalta opetella käyttämään WP:ä B) bloggeri sai vihdoin roskapostit hallintaan. Silti jossain välissä vaihdan varmaan. Siitä on paljon kuullut positiivista. Että tää olis tän vinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Taidan vaihtaa minäkin. Alkuun harkitsin sitä, mutta piheyksissäni en ostanut sitä. Bloggeri jumittaa mulla tuon tuostakin ja tekee temppujaan, niin ei meinaa jaksaa tätä. Tää oli viimeinen pisara, kun blogit hävisi yhtäkkiä ja jouduin vaihtamaan salasanat jne.

   Poista
 2. Mulla ei oo antaa vinkkejä kun et itekään oo käyttäny kun bloggeria. Mutta toivottavasti löydät mieleisen alustan ja pääset pian taas näpyttelemään! Sun arkipostaukset on mun suosikkeja, ja tietysti reissujutut ja tyylivinkit!!

  VastaaPoista
 3. Mulla kans kerran hävisi blogger profiili, mutta palasi parissa päivässä. Tässä vähän aikaa sitten en päässyt bloggeriin pariin päivään, mutta sekin korjaantui itsekseen. Viime päivinä joillakin on kuulemma hävinnyt facebook- profiili. Jotain viruksia on kuulemma ollut liikkeellä. Wordpress on kuulemma hyvä, mutta vaatii käyttäjältään enemmän opettelua kuin blogger. Mulla tää blogger on pääasaiaas toiminut hyvin

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!