sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vihdoinkin

Matkaevästä, kuivattuja marjoja ja proteiinijauhetta.

Täti sai huipun herätyksen ekana aamuna, mussut oli tulleet viereen höpöttämään. Mun murut!

Kebabiakin piti syödä, ei ollut hyvä ajatus alkuunkaan.

Outoja tuliaisia Amerikkaan.

Tätin tabletti pääsi pitkällä automatkalla käyttöön, muuten olikin tyhjänpanttina laukussa.

Mietin, miksi niitä portteja ei ole jo suljettu.

Pikkuinen tätin susihukka, ihana.

Vanhassa kotikaupungissa suunnistusta, kartasta kuva kännykkään ja menoksi.


Tuusulan Boston, matkan huumorintajuisin juttu. 

Tuliaispiippuja, miksiköhän kukkahattutädit ei ole saaneet niitä pois markkinoilta, nehän suorastaan kannustaa tupakointiin.

Kevyttä matkalukemista, siis kirja oli kevyt, tarina julma. Suosittelen.

Ruottin rannikko.

Pilvien päällä, voisko tuonne muuttaa asumaan? Paistais aina aurinko.

Matka oli yhtä hattaraa ja ihania tätin muksuja. 

Lisää tuliaisia Amerikkaan.

Edelleen tuliaisia, painoi aika julmettuna, mut onneksi mulla oli monta laukkua.

Meidän vauvakin sai kummeilta tuliaisia, kiitos!

Maailman parhaat hanskat. Ansaitsisi ihan oman ylistyspostauksen, niitä tuli kassillinen omaan käyttöön. 

Vaikka kuika yritin tehdä muksuille muumilimsaa, niin maku ei muuttunut. Jännä homma.


Käväisin sitten Suomessakin. Reissu oli hyvin lyhyt ja hermoja kiristävä. Selkä kun meni heti menomatkalla jumiin ja kiristi ihan oikeasti hermot juntturaan ja teki aika jänskän olotilan. Mitä nyt ei meinannut aina tajuissaankaa pysyä, mut nyt ollaan jo kotona, joten hengissä selvittiin.

Suomessa ei ollut kylmä, ei juurikaan lunta ja olin ylimitoittanut varusteeni. No empähän paleltunut, hikoilin suorastaan. Näin kasan niin rakkaita ihmisiä ja muksut oisin voinut adoptoida lähtiessä itselleni.

Tuliaisiakin toin vaivaiset 46 kiloa takaisin, monia varmaan naurattaa nämä suomalaisten himoitsemant asiat. Kaurapuuroa, salmiakkia, suklaata, hackmania, muumia, mausteita, sokeria jne. Minä olen myös tilannut suomesta tiskiharjoja, mäntysuopaa ja kauhoja. Ai niin, toin myös sinin mattopiiskan, lattialasta ja laatanpesuun tarkoitetun harjan, kaikkea sitä raahaakin mukana. Monen monta juttua olisin vielä voinut hankkia, kuten mattotelineen, kuivaustelineen, kuivauskaapin, saunankiukaan..... Mut ei ne ois laukkuun mahtuneet.

Nyt on viikko kotoiltu, no tuli jo mökkeiltyä ihka oikealla mökilläkin.
Suunnitelmissa on aloittaa puutarhan tekeminen, kunhan päästään tuosta valkoisesta mössöstä eroon. Mies tekee remonttia ja täällä on edistytty. Laitan kuvia taas jossain vaiheessa.

Onko teillä postaustoiveita? Kysymyksiä? jne. Kommenttipoksiin vaan kommentteja.

6 kommenttia:

 1. Nuo siivousvälineet mua ihmetyttää, ei ole ikinä tullut mieleen että Suomesta kannattaa viedä tuliaisina siivousvälineitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole täältä löytänyt teräväkuivainta ja sellasta tarvin, lisäksi sin in mattopiiskasta olen tykännyt, joten senkin toin nyt mukana.

   Poista
 2. Tiskiharjat on mullakin aina listalla kun Suomeen meen. Seuraavalla kerralla taasen tarttee Mantysuopaa ja sappisaippuaa. :) Ymmarran oikein hyvin sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkan tiskiharjat kestää kauan, huippuja. Ostin muuten Marseilles saippuaa suomesta, koska täältä en ole sitäkään löytänyt.

   Poista
 3. Ja mä kun pidin itseäni hirveänä hamsterina tuodessani kaardemummaa, hapankorppuja, Marimekon sateenvarjoja ja salmiakkia. Mutta mäntysuopa ja tiskiharjat, huh! :)

  Ps. "Pilvien päällä, voisko tuonne muuttaa asumaan? Paistais aina aurinko." Eiköhän joku rikas tämänkin toteuta vielä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkan tiskiharjat vaan on niin hyviä, kestää puoli vuotta yksi harja, kun välillä pesee sen tiskikoneessa. Mäntysuopa on taas niin hyvän tuoksuista, että sitä on pakko tuoda tuoksun takia :D. Hulluja me Suomalaiset.

   Poista

Kiitos kommentista!