perjantai 24. huhtikuuta 2015

Sairastuvalta iltaa!




Viimeinenkin muksu sai antibioottikuurin, angiina reppanalla. Viela pitaisi selvittaa mika tauti mamuherralla on, koska kuume ei vaan poistu. Minakin sain jonkun popon, mut ei ainakaan viela ole mennyt kovin pahaksi, eilinen paiva meni maatessa ja kaiken maailman troppeja ottaessa, en vaan ehdi sairastamaan. Teeta on juotu kuppitolkulla ja mita ihmeellisimman hajuisia oljyja hierottu ympari kehoa ja hoyrystetty kamppaan. Kaikkea pitaa kokeilla.
Valmistelin oman sairastumisen hyvin, kavin tiistaina kaupassa, keskiviikkona siivosin ja taydensin vesivarastot ja torstaina ehdin sitten sairastamaan, Napparaa.
Tana aamuna douppasin itteni tropeilla, etta pystyin lahtemaan pojan kanssa laakariin. Eniten mua arsyttaa omassa sairastamisessa se, etta kun paivan makaan, niin selkakivut on pahempia kuin itse tauti, joten eipa jaksais makoilla. Toisaalta taas jos laakkeilla olen pystyssa, tauti pitkittyy.

Piti jo aikaisemmin kysya, kiinnostaako lukijoita pukeutumiseen liittyvat postaukset? Vai pidanko taman ihan hopohopomamublogina?

4 kommenttia:

  1. Molempi parempi: kuulumisa, piha ja remonttijuttuja ja lisäksi vielä pukeutumisasiaa, paikallisvärillä :) Voi teitä sairastelijoita, toivottavasti pöpöt lähtevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Popoja yritettaan kaikin voimin haataa, mutta kun influessa iskee yhteen perheenjaseneen, niin kukaan ei silta voi valttya. Selkeasti ollaan jo parempaan pain menossa.
      Kiitos, alankin taas miettimaan myos vaatepuolta tanne, voisin toisesta suljetusta blogista jotain siirtaa tanne.

      Poista
  2. kylla kiinnostaa pukeutumiseen liittyvat jutut!!!
    Pikaista paranemista koko porukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista ollaan odotettu, mut hidasta tama on ku mika. Viimeiseen 10 tuntiin kenellakaan ei ole ollut kuumetta, ei tosin passaa viela tuulettaa. :)
      Kunhan saan itseni kuntoon, niin alan vasaamaan pukeutumisjuttuja.

      Poista

Kiitos kommentista!