maanantai 6. huhtikuuta 2015

Sekalainen paasiainen

Kaytiin virpomassa...


...mammia. 



Kuva eteisesta ja keittiosta, uudella putkella otettu. 
Vihdoinkin lapset paasi maistamaan mammia ja kaikki meni, lisaa pyydettiin, mutta jouduin tarjoamaan lapsille ei-oota.
Eilen kaytiin myos kylailemassa ja ihka oikeassa munajahdissa, vanhimmat pojat meni etsimaan kanalaan munia ja loytyihan niita. Olivat varmasti onnellisimpia niista loydoista, kuin suklaamunista, sen verran iso hymy pojilla oli.
Nappailin kuviakin sisalta uudella putkellani ja miehen mielesta tulee kivoja kuvia, kuhan vahan stailais siivoaisi ja puunaisi, mutta empa jaksa kuvia varten puunata, kun en muutenkaan puunaa. Siina nyt on vahan realismia isosta perheesta. Todellisuudessahan tuo on erittain siisti mun mittapuulla.
Kuvasta huomaa nuo puutokset, listat, valaisimet ja liesituuletin. Liesituuletin odottaa kellarissa asentajaa ja asentaja odottaa lampimia keleja. Vintille kun pitaa menna haaraamaan, niin ei sinne kylmalla viitsi menna.
Jos huomenna jaksan, niin nappailen keittiosta tarkempia kuvia, lupaan olla puunaamatta sitakaan liikaa. Ei kai siita nyt mitaan tulisi, jos joku luulisi, etta me asutaan jossakin sisustuslehden kansikuva kodissa, ehei. Haluan asua kodissa ja suurperheessa paikat on valilla aina vinksin vonksin.
Kodinhoitohuoneestakin nappasin kuvan, mutta siina taitaa olla liikaa realismia, joten taidan laskostaa edes pyykit ja ottaa sitten uudet kuvat.
Tallanen sekava postaus tanaan, jarki ei enaa juokse niin nopsaa kun sormet kirjoittaa. Olisi varmaan viisaampaa menna nukkumaan.

Ihanaa lyhytta viikkoa! Meilla on arki jo alkanut.

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää teidän uusi koti. Siistihän se on, paria lojuvaa kenkää lukuunotamatta, ne kuuluvat vai asiaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!