torstai 2. huhtikuuta 2015

Torstaita

Lahdevetta.

Ihan omalla vastuulla, kenenpa muun?

Maitoa ja lihaa ja taas omalla vastuulla.

Arska ja oma terassi, dikkaan.

Eilen olin tahan kellon aikaan mennessa kavellyt monta kilometria, tanaan olen ajanut autolla paljon enemman.
 Vanhin muksu on kipeena ja tarvi lekurin todistuksen kouluun, koska poissa oloja on paljon. Lahdin siis aamusta lekurille ja huh heijaa mika reissu. Ilmottautumisessa meni puolituntia, siis siina etta tati latki meikalaisen tietoja koneelle ja mietti aina valilla mista napista painaa, sita ne uudet tietojarjestelmat teettaa. Sen sijaan lekurin tapaaminen oli nopsa. Takalaiseen tapaan hoitsu ottaa vastaan, mittaa, punnittee ja kyselee, sen jalkeen huoneeseen saapastelee lekuri, tosin talla kertaa tuo oli kai sairaanhoitaja, jolla oli oikeus kirjoittaa respteja. En oo ihan varma, mut ihan ammattilaiselta vaikutti, seta kertoi diagnoosin, minka jo tiesi ja kirjoitti antibioottireseptin, sanoin etten syota tuota laaketta viela pojalle ja sain luvan katsella tilannetta sunnuntaihin asti.
 Haetiin lekurin jalkeen nopsaa lounasta maailman toiseksi parhaimmasta kahvilasta. Sielta sitten vetta hakemaan lahteelta ja kanafarmarin kanssa treffeille hakemaan ankanmunia. Samalla tuli otettua kanamunia kaverille vietavaksi.
Vedenhakureissulla kayn yleensa farmistandilta hakemassa maitoa ja maailman parasta jauhelihaa, syksyisin ja talvisin sielta saa myos omenoita ja kesalla vihanneksi. Ihan huippua kun voi ostaa suoraan tuottajalta ja maksaa sille kunnon korvaus.
Tulo matkalla piipahdin myos Barbour-outletissa, mutta sielta en mitaan loytanyt, ehkapa mulla on jo takkeja tarpeeksi.
Taalla paistaa aurinko ja autossa saa laittaa jo ilmastoinnin paalle, jos se vaan toimis. Eilen piti laittaa viela penkinlammittimet paalle. Takalainen ilmasto on kylla mielenkiintoinen.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä aina yhtä mielenkiintoiselta tuo teikäläinen sää. Vähän niinkuin siinä olisi vain on ja off nappula :D Kaikki tai ei mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takalainen saa on kylla on/off. Huomaa siita, etta lapset ei juurikaan ehdi kayttamaan valikausivaatteita.

      Poista

Kiitos kommentista!