sunnuntai 10. toukokuuta 2015

En pukeudu mustaan- loppuviikko

Mekko, toppi ja pitsitoppi. 

Keltaista ja valkoista aamusta.

Illan viiletessa punaiset farkut ja kolitsipaita pitsilla. En voi kayttaa kasilaukkuja, joten omaisuuteni kulkee clutchissa, mikahan tuolle on suomalainen nimi? 

Siivouspaiva, varmaan kuvastakin huomaa kasvaneet pyykkivuoret. 

Aitienpaivan asu, laahustoppi ja pitsishortsit, flipflopit toimi kenkina.

Asu edesta, laitoin jopa koruja ja kauniimman kellon. 
Kuvat on nyt laadultaan ihan surkeita, mulla olisi jarkkarikin kaytossa, mutta kun kannykalla saan surkean kuvan otettua parissa minuutissa ja siksi se kuva tulee otettua.
Taalla on ollut helleviikko, ihan mahtavat kelit. Lehdet puhkesi puihin ja otokoita riittaa. Vaatetus on ollut tosi kevytta ja melkoisen hempeaa. Mulla on muutamat flipflopit, joilla kuljen kesan. Kenkia kylla loytyisi varmaan joka asulle omat, mutta mukavuudenhaluisena ihmisena pidan vain mukavia kenkia jaloissa. Sita paitsi taitaa mun kesakengat olla viela muuttolaatikoissa kellarissa.
Kasilaukkujakin minulta loytyy, mutta en pysty kayttamaan kasilaukkuja ollenkaan, saan melkoiset paansaryt jos kannan kasilaukkua. Olen alkanut haaveilemaan kauniista repusta, jospa sellaista voisin kantaakin, en tieda.
Ensiviikolle on luvattu kunnon vaihteluita saahan, huomiseksi +18 c ja tiistaiksi +28, melkoista vuoristorataa tuo lampotila vetaa. Voi siis olla, etta joutuu viela housukaapille.
Ajattelin jatkaa asukuvia ainakin instagramin puolella, joten kurkkikaapa sinne. Yritan saada jarkkarinkin johonkin nurkkaan valmiiksi, niin toivottavasti saadaan astetta laadukkaampia asukuvia.


4 kommenttia:

  1. Tykkaan tosi paljon tuosta ekasta mekko-pitsitoppi yhdistelmasta! Ja muutenkin niin ihanan kesaisia asuja ja pirteita vareja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo pitsitoppi on mielestani liian pitka mulle, mutta kaytan sita, koska on niin kiva :)

      Poista
  2. Kivat väriyhdistelmät! Eipä sulla muutenkaan taida paljon mustaa olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustia ei juurikaan ole, yksi kynahame, kauluspaita ja nyt ostin juoksuhousut, jotka oli mustat, muuten mustaa ei loydy.

      Poista

Kiitos kommentista!