torstai 28. toukokuuta 2015

Murkut ja vesi vaarassa paikassa

Veden ja murkkujen tuhoa.

Murkkupesa.

Murkkujen syomaa puuta.

Tassa kuuluisi olla oikeasti ehyet tukitolpat ja seina, eipa ollut kovin ihme, etta terassi talvella irtosi.

Toinen murkkupesa oven alla.

Meilla on sattunut hyva tuuri kun ollaan saatu huippuja matkalaukkusukulaisia <3 . Auttavat hadassa.

Uudet tukitolpat ja levy, viela villaa ja sisapuolelle levytys.

Talta tama nayttaa nyt ulkoapain.

Talvella meilla irtosi terassi ja ajateltiin vaan, etta valtava lumikuorma oli syyna. Eipa arvattukkaan, etta syyna oli seina, jota ei oikeasti ollut. Seinan sisalto oli silkkaa purua ja murkkuja.
Kevat toi murkut keittioon ja mina suutuin niille valtavasti ja laitoin miehen ottamaan selvaa pesasta. Paljastuikin sitten vahan isompi ongelma. No nyt se on ainakin osittain korjattu, viela pitaa avata seinaa ja katsoa minne saakka murkut on ehtineet. Hyvin niille oli puu maistunut.
Nyt ei oikeasti juttu luista enempaa tasta murkkurempasta, ottaahan tuo aivoon ja rankasti, mutta minkas teet. Puet haalarit niskaan ja ryhdyt hommiin, siinapa on vastaus.

Ps. Taalla ois suomalaisille raksamiehille ja -naisille urakkaa. Talokanta alkaa olla todella vanhaa ja uudetkin talot rakennetaan miten sattuu. Viittisko joku tulla laittamaan tanne talofirman pystyyn, haluaisin ihan uuden.

2 kommenttia:

  1. No ohhoh, aika tuholaisia. Me ollaan täällä ihmetelty rapakon takaisia kotivideoita, kun porukka kaatuu aina seinästä läpi. Taitaa olla aika heiveröistä tekoa ne sikäläiset talot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti takalainen rakennustyyli ei ole kovin kestavaa. Tehdaan hienoja lukaaleja kun tarkemmin katsoo, niin ulkopinta on vinyylia ja kaiteet muovia. Ideana on tehda kaunista, halvalla ja nopeaa. Laatu on sitten mita sattuu.

      Poista

Kiitos kommentista!