sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Eilen vihdoinkin seinan korjaus jatkui. Muurahaispesan rippeet sai kyytia.
Isainpaiva aamiainen, neidin ja isan valitsema.

Kesan ekat mansikat farmilta.

Ihanaa Isainpaivaa kaikille isille! Taalla sita vietetaan tanaan, suomessa vasta marraskuussa. Me ollaan jo niin amerikkalaistuneita, etta marraskuun isainpaiva vaan unohtuu.

Eilen mies teki velipojan kanssa ulkoseinan viimeistelya ja tilasi lisaa vinyylia seinaan, etta saadaan siita tarpeeksi hieno tai niin hieno kun vinyylista voi saada, no ainakin siita tulee tuhat kertaa parempi kuin se oli.

Taalla on muksut sairaana, jokainen vuoron peraan nostaa kuumeen ja taintuu sankyyn ja vuorokauden kuluttua nousee sangysta voimissaan. Paitsi meidan nuorimmainen, joka on napannut jostakin vesirokon. Poika on nappyloilla, mutta onneksi nayttaa olevan helppo vesirokko. Toivotaan vaan, ettei meidan vieraat nyt nappaa tuota vesirokkoa ja joudu lentamaan nappylaisten muksujen kanssa kotiin.

Mina olen haaveillut opiskeluista ja aivojen kaytosta, kotitoissa kun aivot on taysin narikassa, olen jo sen verran hyva naissa kotihommissa, etta ne tekee ilman aivotyoskentelya. Katotaan paasenko taalla kouluun ollenkaan.

Ensi viikolla olisi tarkoitus lahtea naisporukalla Nykiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!