torstai 25. kesäkuuta 2015

Milta viiden lapsen aiti nayttaa?

 Kavin eilen ensiavussa, pohje ollut kipeana jo pitempaa ja kipu vaan paheni, joten ensiksi menin laakariin ja sielta ne passitti minut ensiapuun pohjetta kuvaamaan. Ei ollut tulppa onneksi, kysta polvitaipeessa ja se siella kiukuttelee.

No sitten aiheeseen. Laakarihan haluaa tietaa potilashistoriaa jne. Minulle kun tuo oli eka keikka sairaalan puolelle, niin sai taas vastata miljoonaan kysymykseen ja siita sitten siihen perinteiseen, eli olenko tyossakayva ja homemaker. Sanoin olevani homemaker, viiden lapsen aiti. Tuon jouduin monelle kertomaan ja eka kommentti yleensa on: "Sa et nayta yhtaan viiden lapsen aitilta!"  Voi veljet, etta kyllastyttaakin tuo kommentti. Milta viiden lapsen aidin kuuluu nayttaa? Onko siita saadetty joku direktiivi? Miksi mulle ei ole kerrottu?

No latasin teidan iloksi yhdesta viiden lapsen aidista suodattamattomia kuvia, tuolta nayttaa viiden lapsen aiti. Vasyneena, pukukopissa, yokkarissa, raksavaatteissa, kipeana ja reissussa.

Yksi viiden lapsen aiti nayttaa talta, toinen toisenlaiselta.

Milta siella ruudun toisella puolella nayttaa? aiti? tytto? nainen? poika? mies? isa?  Naytattako te juuri silta milta ihmiset kuvittelevat teidan nayttavan?7 kommenttia:

 1. Samaa päivittelyä kuulen minäkin!
  Tsekkaa mun blogi 😆
  T. Neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai siihen aitiyden kokoon pitaisi joku standardi tehda ;D

   Oikeasti ihanaa kun jokainen saa olla just kun on <3

   Poista
 2. Neljää lasta on ihmetelty, viittä ei. Vissiin olen nyt sopivasti rapistunut. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivasti väsyneen näköinen :D . Täällä(landella) pitäisi olla 50kg yimääräistä vyötäröllä, niin varmasti uskoisivat, että on 5 lasta.

   Poista
  2. Sehän se sitten on. Ihan niin paljoa ei (onneksi sentään) ole ylipainoa mutta ei se kauaksi heitä...

   Poista
 3. Hei onpa kiva idea! Olen myös kuullut paaaljon samanlaisia kommentteja ja ihmetystä, positiivisessa mielessä onneksi. :) t. viiden äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tuokin on positiivista ettei uskota, mutta naurattaa silti että minkälaisen näköinen sitä äitinä kuuluu olla. Kakaran näköinenhän mä olen ilman meikkiä :D

   Poista

Kiitos kommentista!