torstai 11. kesäkuuta 2015

Pieni projekti on valmis

Vihdoinkin kukkii!

Suihkuverhoksi laitettiin olkkarin vanhat verhot, kierratysta.

Takaseinalle tulee viela toinen suihkuverho suojaamaan pyyhkeita ja vaatteita vedelta.

Koukut loytyi yard salesta muutamalla sentilla.

Siina se nyt on, ulkosuihku.

Ollaan haaveiltu ulkosuihkusta jo kauan. Viimekesan Tennesseen reissulla kaytimme ulkosuihkua viikon ja ihastuimme kaasulammitteiseen suihkuun. Nyt kun vieraitakin on tulossa ja talossa on vain yksi suihku, niin oli hyva syy rakentaa pihalle suihku. Tilattiin amazonista suihku ja mies rakensi kopin. Vesi lampenee kaasulla ja ainakin Tennesseessa kuumaa vetta riitti pitkaakin suihkuun, katotaan onko meilla yhta hyva lammitin.
Olin suunnitellut ostavani raitaisen suihkuverhon tuohon, mutta mies loysi vanhat olohuoneen verhot kellarista ja laittoin ne. Pollot sopii vallanloistavasti tuohon, olkoon niin kauan kun kestavat. Viela pitaa joku valaisin tuonne keksia, etta pimeallakin nakee suihkutella, taalla kun tulee aikaisin pimeaa ja on sitten myos todella pimeaa.
Naapuritkin ehti kayda ihastelemassa uutta suihkua ja kellarin kesahuonetta, ehkapa kohta ollaan saatu kylahullun maine ;) .

Tuohon viereen tehdaan sauna, viela kun jostain saisi halvalla perakarryn.

4 kommenttia:

  1. Hauska idea! Ei tulis kyllä mieleenkään rakentaa näillä leveysasteilla ulkosuihkua, mutta teillä on siellä ihan eri ilmanala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on nappara lapsiperheessa, kun pojat sotkee itsensa kuralla vaikka aurinkopaistaa. Saa napparasti pestya pojan ja kuraiset vaatteet, ennen kuin paastaa sisalle.

      Poista
  2. Kiva pihasuihku! :) Makin olen ollut monesti pihasuihkussa mutta sellaisissa missa vesi tulee isosta saavista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on ihan normaalisuihku :D. Eli ei niin retkimeininkia mihin suomalaiset on tottuneet.

      Poista

Kiitos kommentista!