keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Pihahuussi ja muuta elamaa

Kesavieraille huussi.

Projekti etenee, ehkapa jo huomenna tiedatte mika tasta tulee.

Aamulla ennen kerhoon lahtoa, piirrettiin permanenttitussilla viikset.

Poju aikansa leikki maatuskoilla ja kohta jarjesteli minigrip-pusseja, pojun logiikka toimii.

triplasanky valmistuu hitaasti, mutta varmasti.

Nelja vuotias nappasi aitista paivan asukuvan, hyvin rajattu.

Meille tulee kesavieraita ja meilla on vaan yksi kylppari. Omalla porukallakin se on liian vahan ja saan jaella vuoronumeroita vessaan jo omille lapsille, niin kauhulla mietin miten selvitaan lahemmas 20 henkea yhdella vessalla. Uusi vessa piti valmistua kevaalla, mutta influenssa ja tuhannen murkut vei remonttiajan taysin. Mies keksi onneksi tilata pihahuussin, tuo viela siivotaan ja tyhjennetaan viikon valein, niin eipa jaa itelle vessan pesuakaan, lisaksi tuo ei haise, sen verran kovat kemikaalit siihen on lykatty. Vessa ongelma siis ratkaistu, vieraat saavat ulkohuussin ;) .
Pikkuinen pihaprojekti etenee ja on hyvin luultavasti huomenna valmis, teen sitten siita oman postauksen.
Meidan "vauva" keksii kaikenlaista aikansa kuluksi, aamulla ennen kerhoon lahtoa piirsi komeat viikset permanenttitussilla naamaansa, pitaahan sita nyt miehella viikset olla.
Lasten huoneen triplasankykin etenee, siina on kylla nukuttu koko kevat jo, mutta nyt vasta sai paatyseinan. Kolme seinaa puuttuu ja pienia viimeistelyja, tehdaan kun tarpeeksi keskeneraisyys tympii.
Nuorimmainen nappasi aamulla minusta kuvan, kun oltiin kerhoon lahdossa, hyvin osasi rajata paan pois. Ajatteli varmaan, etta aipan tukka on kylla niin kamala, ettei sita viitsi edes kuvata.
Ajattelin siirtya ihan hame- ja mekko -linjalle taksi kesaksi. Pitaisi vaan loytaa viela muutama kiva mekko itselle. Kavin jo sovittelemassa muutamia mekkoja, mutta mitaan hyvaa en viela loytanyt. Yksi mekkokangas odottaa ompelemista, mutta aika ja inspis on pahasti hukassa.

Mitas teille?

2 kommenttia:

  1. Remonttiväsymystä vähän täälläkin, tosin meidän "pikkuremppa" ei ole mitään teidän projektiin verrattuna ;) Keskeneräisyys on tosi voimia vievää, ainakin jos on taipumusta perfektionismiin kuten minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskeneraisyys vie kylla voimia ja se, kun itse ei oikeen ehdi mitaan tekemaan, arki vie kokonaan. Tsemppia sinne remontin keskelle!

      Poista

Kiitos kommentista!