tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vasymysta

Pieni pihaprojekti, saatte tietaa myohemmin mita tasta tulee.

Kellarin kesahuone ja kuusi riippumattoa.

Koulutarvikkeiden jarjestelya, ensi syksyna ei tarvi ostaa mitaan uutta.

Etatoita ja lastenhoitoa, napparaa.

Tiedattekos, etta mua on kaksi viikkoa vasyttanyt. En vaan saa nukuttua kunnolla ja kun younet on kevytta unta, niin eihan se riita. Aivot sumussa olen kuljeskellut menemaan saamatta mitaan aikaan. Onneksi sentaan mies on saanut aikaan ja vaikka mita.
Kellarin huone, on saanut karpetin ja kuusi riippumattoa, meille kun on tulossa serkkuja kylaan ja pitaa keksi lapsukaisille nukkumapaikkoja. Pojat paasevat tuonne nukkumaan. Siella on nakojaan myos hyva tehda etatoita ja huolehtia tiuhtiviuhtista ;) .
Mina rakastan jarjestysta, koska vihaan kiiretta. Jos tavarat on jarjestyksessa, niin kiiretta ei tule. Taalla pitaa kouluun hankkia kynat, kumet, viivottimet, vihot jne. ja niita on vuosien varrella kertynyt laja. Lajittelin koulutarvikkeet laatikoihin ja sailytetaan niita olkkarin kaapissa, koska keittionpoydalla tehdaan laksyt ja siinahan niita tarvikkeita tarvitsee. Taalla on viela koulua juhannukseen asti. Olen myos melkoinen nipottaja siita, etta nuo tarvikkeet pysyvat olkkarissa ja omissa laatikoissa. Pitaahan minunkin elamassa olla jotakin mita hallita.
Talla viikolla olen myos kaynyt tavaraa lapi ja hinnoitellut yard saleen, lauantaina naapurin mamu pitaa yard salen ja laitan pojan myymaan sinne meidan romua. Luulin ettei meilla ole juuri mitaan, koska kuukausi sitten vein hyvantekevaisyyteen autolastillisen, mutta nayttaapa meilla olevan vielakin.

Kunhan ma heraan taas tahan elamaan, niin yritan postailla useammin, ois aiheitakin, mutta kun nama sumuaivot ei nyt toimi.

2 kommenttia:

  1. Toi teidän alakerta on kyllä hirveen hauska :-) Vau! Voi luoja, mikä migreeni olikaan tänään, harmitti ihan hitsin paljon etten päässy käymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todellakin vain hauska. Ei sais mitaan sisustuskuvia tuolta huoneesta :D

      Poista

Kiitos kommentista!