perjantai 9. lokakuuta 2015

Miniatyyrikylppäri etenee

Aikataulusta ollaan reippaasti myöhässä, mutta milloinkas ne aikataulut raksoilla  pitää, ei koskaan.
Hiljaa hyvää tulee, se on meillä näköjään mottona tässsä projektissa. 

Master bedroomin miniatyyrikylppäri on työnalla, Vedet on vedetty ja ne toimii. Niiden kanssa kyllä säädettiin, me kun näppäränä tilattiin suihku netistä ja kierteet olikin väärät ja sehän vuoti. Ostettiin sitten paikallisesta rautakaupasta ihan perussuihku, rumahan se on, mutta eipäs ainakaan vuoda.
Pyttyä, lavuaaria tai peilikaappia ei olla edes ostettu vielä, ehtiihän sitä. Minun toivomaa pyttyä sinne ei nyt sitten tule, budjetti ylittyis liikaa. Saan sentään hanan bidesuihkulla, se on jo matkalla suomesta tänne. Britanniasta tulee hanan liittimet, saadaan sitten näppärästi liitettyä se täkäläisiin putkiin, jos saadaan. Kylppäriin asennettiin lattialämmitys, eipä enää varpaat jäädy aamuisin kun aamupissille menee.

Tuo kylppärihän on superpieni, reilu 2 neliöä, mutta kummasti sitä saa siihen tilaan kaiken tarpeellisen, suihku, pytty ja lavuaari. Peilikaapille hyödynnetään seinän sisällä oleva tila, eli se upotetaan seinään. Ainut mikä tuonne ei mahdu on normaali ovi, meille tulee tuohon liukuovi Muut ei siihen mahdu, sillä meidän makuuhuonekin on pieni. 

Täällä suositaan kylpyammeita kylppäreissä, vaikka ei niissä kukaan kylve. Tähän kylppäriin sellaista ei tule ja toiseenkaan kylppäriin sitä ei pitäisi tulla, koska meidän imeytyskenttä ei kestä kylpyammeen käyttöä välttämättä ja talotarkastaja suositteli vaihtamaan kylpyammeen suihkuksi. Harmi vaan, että jos joskus talo myydään, niin suihkullista kylppäriä ei lasketa kokonaiseksi kylppäriksi vaan se on puolikas ja se vaikuttaa hintaan. Toiseen kylppäsiin laitetaan kylpyamme, vaikka ei sitä niin halutakaan. Sama hommahan on makuuhuoneiden kaapit, eli jos makuuhuoneissa ei ole rakennettua kaappia, niin sitä ei saa makuuhuoneena myydä. 

Takaoven edusta. 
Kaadot tehty.

Vedet vedetty ja testattu.

6 kommenttia:

 1. Oho! Mitä sääntöjä! Meillä olisi vain yksimakuuhuone noilla ehdoilla! :) Entä, jos on irralliset kaapit, lasketaanko ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irrallisia kaappeja ei lasketa. Täällä on erilaisia sääntöjä ja talot on erilaisia kuin suomessa, mutta onneksi niihin tottuu.

   Poista
 2. Ja onnea projektiin! Ja voimia! <3

  VastaaPoista
 3. Meillä on sitten talo ilman makkareita ja puolikkaalla kylppärillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa melkein kaikki talot on niin. Olisin halunnut ihan tavalliset kaapit, mutta ei laitettu, koska jos joskus myydään niin oishan se vähän hassua myydä 4 työhuonetta ja 2 puolikasta kylppäriä asuinkäyttöön :D

   Poista

Kiitos kommentista!