lauantai 15. marraskuuta 2014

Köökki


Tämmösen sain ikean suunnitteluohjelmalla aikaiseksi. Tämä on täysin raakaversio, sillain nopsaa lätkitty lainkaan miettimättä.
Keittiössä on molemmilla seinillä ikkunat ja en haluaisi poistaa yhtään ikkunaa, joten hellalle joudutaan tekemään saareke. Tarkoitus on laittaa cooktop, mikä se nyt suomeksi onkaan ja erillinen uuni. Uunin olisin halunnut laitettavan korkeammalle, mutta tässä keittiössä ei ole tilaa sellaiseen. Roskakaapin tilalle haluaisin vetolaatikon, mutta en löytänyt täkäläisestä ikean mallistosta sellaista vaihtoehtoa ollenkaan, joten voi joutua tyytymään alakaappiin. Täkäläiset jääkaappipakastimet on tilan syöppöjä, järkäleitä ja rumia. Yritin etsiä eurooppalaismallista tuloksetta. Järkäleen päälle tulee vielä kaappi, johon saa isot tarjouluastiat mahtumaan, sitäkään en osannut tuohon liittää.


Miltä näyttää? Any ideas? 


3 kommenttia:

 1. Hyvalta nayttaa. Nain akkiseltaan tuli mieleen etta vaikkei IKEAsta vetolaatikkoa roskikselle loytyiskaan niin saahan niihin laitettua sellaisen liukusysteemin etta laatikot saa vedettya esiin. Luulis nyt kuitenkin etta IKEAlla vetolaatikkosysteemi loytyis. Hmmmm. Mietin sita uunia. Tiedan etta haluat maksimoida lastutason tilan mutta jos ihan pakosti sen uunin korkeammalle haluaisit niin taitais ainut vaihtoehto olla toi kuvan oikeanpuoleinen alanurkka ja siihen kaappien valitilaan se uuni. Tosin taso silta kohdalta tietty haviaa. En ma osaa nain akkiseltaan muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Pitääpä vielä pyöritellä kaappeja ja katsoa mikä ois paras.

   Poista
 2. Jos meidän suurkeittiöön mahtui korotettu uuni, niin kyllä teillekin. ;) Pöytätason määrähän siinä toki kärsii, mutta tarvittaesss hyödynnetään vieressä olevaa keittiönpöytää. Meillä on erillinen uuni ja induktioliesi, olen kyllä tykännyt. Erityisesti selkävaivaisena arvostan korotettua astianpesukonetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!