keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Rakko laiskan kämmenessä
Olen ollut ahkerana, haravoin pihan vaikka puutarhurikin olisi sen tehnyt. Me ollaan niin snobeja, että meillä käy puutarhuri pihaa siivoamassa. Oikeasti täällä on vaan niin tiukkaa vastuiden kanssa, ettei saada vuokratalon pihaa ajella nurminleikkurilla, niin ainakin ymmärsin kun vuokraisännälle ehdotettiin, että itse pidetään piha siistinä. Haravalla ei kai voi saada kovin isoja vammoja, joten sen tein ihan itse. En jaksa odotella puutarhuria, kun siitä ei ikinä tiedä milloin ilmestyy.
 En tiedä oliko viisas ajatus haravoida, sain nimittäis jo rikki olleen olkapääni pahempaan kuntoon. Sain myös siistimmän pihan ja vähemmän punkeille paikkoja piileskellä. Täällähän on punkkeja järjettömästi. En ollut aikaisemmin sellaista ötökkää tavannutkaan, jouduin tekemään niihin tuttavuutta kun irrotin yhdeltä lapselta viisi punkkia kerralla. Täkäläiset punkit ei tartuta aivokuumetta, mutta lymen tautia levittää ahkerasti. Muutama antibioottikin on jo lapsille syötetty tuon pienen viheliäisen ötökän takia.
 Eilen illalla kuvasin vielä kaunista taivasta, mielettömän kauniit värit.Viime viikolla huomasin trampoliinissä tällaisen vamman, ehdin jo epäillä lapsia tulitikkuleikeistä, mutta eivät kuullemma olleet tuota tehneet. Ei ne ole oikeasti edes leikkineet tikuillakaan, kun meillä ei ole ollut tulitikkuja vuosiin. Päättelin sitten, että tuo on sen järjettömän myrskyn jälkiä. Loppukesästä täällä oli myrsky ja kännykkä piippasi että suojautukaa sisätiloihin ja kellariin jos mahdollista, tornado varoitus. Tunnin verran siivottiin kellaria ja odotettiin myrskyn ohi menoa. Katsoin kellarin pikkuikkunasta ulos ja näin kun takapihalla salama välähteli ja kamala pauke vaan kuului. Tuon täytyy olla sen myrkyn tekosia.  Tuuli on temponut tuon putkenkin rikki, saakohan tuohon varaosia mistään?

Täällä muuten sairastellaan, kolme seitsemästä sairaana. Ei oo kivaa  ei. Toivottavasti te säästytte taudeilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!