lauantai 29. marraskuuta 2014

Joulukuusi ja sähköä

Vihdoinkin kuusi saatiin pystyyn.

Meidän "jenkki".

Kuusen koristelua ja majan tikkaiden rakentelua.

Makuuhuoneen kaappien muutoksia.

Nurkka makkari on jo levytetty ja pakkelit vaan puuttuu.
  

Väsähtänyt remppamamu, 12 tunnin päivä alkaa jo näkyä ;) .

Sviitin kaappi, vaatii vielä vähän levytystä ja sitä pakkelia.

Sviitti. Oikeaan nurkkaan tulee joskus ovi ja nykyinen ovi poistetaan käytöstä. Lisäksi oikealle seinälle tulee ovi kylppäriin. Joskus.

Olkkarin ja keittiön välinen aukko.

Keittiöstä katsottuna olkkariin. Vasemman puoleiset oviaukot levytetään umpeen ja kulku tulee olkkarin vasemmasta nurkasta. 

Aamulla istahdin autoon yhdentoista jälkeen ja nousin lopulta autosta neljältä. Melkoinen urakka kuskata muksuja harrastuksiin, vielä kun pitää oikeasti ajaa kaupungin toisesta laidasta toiseen laitaan ja aikaa ei ole paljoa. Harrastusten jälkeen piti syöttää lapset ja käytiin ostamassa karkkipäivän karkit. Olin reilu äiti ja lupasin, että jokainen saa käyttää kaksi dollaria maksimissaan, mutta saa ostaa vain yhden pussin karkkia. Vein ne sitten dollarikauppaan, jossa kaikki maksaa vain dollarin :D .
 Vihdoinkin pääsin lähtemään mökille ja matkalla näin mahtavan näyn, viisi sähkölaitoksen autoa mökin kulman takana. Saatiin sähköt. Olihan se ihan erihomma tehdä töitä sormet sulana ja kunnon työvalolla, sain jopa raavittua yhden katon alas. Niin ja vessakin jo toimi.
 Siihempä se mun työpanos oikeastaan jäi, no putsasin seinistä nauloja ja muita epätasaisuuksia, ompahan helpompi aloittaa ensiviikolla pakkeloiminen. Olisin raapinut enemmänkin kattoja, mutta suojamuovi loppui ja ilman lattian suojaamista joutuu tekemään järjettömän siivouksen. Se kipsimössö kun tarttuu tiukkan tuohon vanerilattiaan.
 Ahkera mieheni ja hyvä ystävä sen sijaan paahtoi koko pitkän päivän tuolla, minä kun lähdin lasten kanssa taas pois ennen miehiä. Lapset kun pitää saada hereillä kotiin, että voivat käydä suihkussa.
 Tänään saatiin vihdoinkin kuusi pystyyn pihalle. Tuo kuusi kaadettiin olkkarin ikkunan takaa ja latva jäi joulukuuseksi. Minä kun taas uhkasin lapsia ja sanoin, ettei meille tule joulukuusta tänä vuonna. No saivat pihalle koristella kuusen. Ostin viime Ikean reissulla muovikoristeita, katsotaan kuinka säilyvät piha puussa. Meillä pitäisi olla ulkovalosarjakin, mutta en ole vielä sitä löytänyt, joten saa mennä nyt ilman valoja.
 Huomenna nukutaan pitkään ja venytellään. Jaksaa sitten ensi viikolla taas rempata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!