tiistai 16. joulukuuta 2014

Lattia tuli ja keittiö edistyy

Ihana paketti oli odottamassa postilaatikossa. 

Mamumamma ylitti itsensä ja kokosi Ikean kaappeja.

Keittiö aamulla.

Rahtari toi lattia"lankut".

Mamumamma aamulla kipeytti kätensä vasaran kanssa ja siirtyi oikeisiin työkaluihin illalla.

Mamuisi asentaa listoja, harjoistuskappaleita.

Aamusta oli taas läjä kasaantuneita asioita hoidettavana ja käväisin kiropraktikon käsittelyssäkin, päässä kiertää jälleen veri ja selkää ei särje niin paljon.
 Ehdin puolen päivän aikaan mökille ja mietin mitä tekisin, kun aikaa oli alle kaksi tuntia. Vaihtoehtoina oli maalata kattopaneeleja tai koota viimeiset keittiönkaapit. En dikkaa ollenkaan Ikean kalusteiden kokoamisesta ja meinasin jättää ne miehen ongelmaksi. Tajusin, että miehelle jätän mielummin katon listoituksen ja kokosin siis ne kaapit. Olen tasan kaksi Ikean huonekalua koonnut aikaisemmin ja minusta se vaan on mahdottoman tylsää, suorastaan ärsyttävää. Ylitin itseni ja kieli keskellä suuta kokosin kaikki loput kaapit.
 Käväisin hakemassa koululaiset ja palasin takaisin mökille kiukuttelevien muksujen kanssa, kotiin olisi paljon mielummin haluttu jäädä kuin lähteä tylsälle mökille. Mökillä kun odotti Legojen keräys kellarinlattioilta. Oli vielä pakko kiirehtiä mökille, koska lattia oli tulossa. Rahtari ilmoitti heti alkuun, että meidän lava on sitten kellahtanut sinne auton perälle ja kauhulla katsoin missä kunnossa ne oli, vain muutama paketti oli rikki, onneksi. Rahtarilla oli kuulemma vähällä kaatua koko rekka kun oli ajellut kippuraisia ja mäkisiä teitä ja uskon kyllä että niin on voinut käydä kun kertoi missä oli ajellut. Saatiin onneksi lattia ja onhan se hieno. Yllätti positiivisesti. En edes yrittänyt ottaa kuvaa siitä, kun valo ei olisi riittänyt millään ja ei siitä olisi nähnyt minkä värinen se oikeasti on. No se on kuitenkin hienon värinen, yllättävän tumma. Tilattiin se netistä vähän niin kuin sikasäkissä pelkän kuvan perusteella. Lattia oli kiinalaista tekoa, joka tuli meille Kaliforniasta. Mikä lie jämäerä.
 Ilta oltiin keittiön kimpussa. Mies laittoi kattolistat ja asensi muutaman yläkaapin. Mies olisi jäänyt varmana pitempäänkin sen kimppuun, mutta patistin sen kotiin lasten kanssa nukkumaan. Miehen silmät muistutti enemmän kirsikkatomaattia kuin normaaleja silmiä, niin myöhään eilen meni.
 Minä lähdin vanhimman pojan kanssa vaatekauppaan, kun täytyi housut hakea. Hyvä kun ehdin kauppaan, niin mies soittaa mökiltä, että missä on ison auton avaimet? No ne oli mun käsilaukussa hyvässä tallessa minun mukana. Ei muuta kuin takaisin mökille. Ehdittiin kuitenkin housut saada.
 Keittiö siis edisty, mutta kuvat on miehen puhelimella ja en nyt jaksa niitä tänne ladata, lupaan huomenna näyttää lisää kuvia keittiöstä. Hieno siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!