tiistai 2. joulukuuta 2014

Mökillä lasten kanssa
Tänään menin lasten kanssa mökille hääräämään, mies oli ystävän kanssa viettämässä aikaa. Meidän huippu ystävä kun muuttaa kauas pois ja ikävä tulee tai tuli jo.

Pakkeloin seiniä mitä pystyin ja raavin kattoa alas. Kaksi ja puoli tuntia ehdin häärätä ja sain jotain pientä aikaiseksi. Huomenna olisi tarkoitus mennä jo heti aamusta raapimaan kattoa, pitää vaan keksiä tuolle nuorimmaiselle jotakin tekemistä sinne. Poju tahtoisi leikkiä ulkona, mutten voi antaa hänen yksikseen leikkiä.
On muuten aika ahdistavaa tehdä hommia hengityssuojan kanssa, naru painaa niskaa ja joutuu olemaan hiljaa. Ilman suojaa en vaan pystyisi mitään tekemään. nyt tuolla taitaa olla vielä pöly pahimmillaan. Hengityssuojan takaa en edes pysty huutelemaan lapsille kellariin, kun kukaan ei saa selvää mun puheesta. Annoin sitten lasten häärätä tapella ihan keskenään kellarissa, olivat he siivonneetkin sen, mutta kokoajan kävi pieni kähinä. Olisivat haluneet leikkiä ulkona, mutta piha oli ihan jäässä ja satuttivat heti alkuun itseään pulkkamäessä.
 Tänään olin sentään viisas ja hain kaupasta mikroruokaa lapsille mukaan, aikahan kuluu mukavasti syödessä. Vielä kun osaisi itsellekkin raksaruokaa ottaa mukaan, minulla kun on niin pitkä allergialista, ettei kaupan pakastealtaasta löydy minulle mitään. Taidan käydä hakemassa hyväksi havaittuja proteiinipatukoita, niillä sitä kesäreissutkin elettiin.

2 kommenttia:

  1. Mikä ihme pääsiäispupu siellä on asunut, kun kaikki seinät ovat keltaisia ja vihreitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nuo on ihan perusvärejä seinissä. Yksi huone oli kirkas pinkki vielä myyntikuvissa, mutta oli laitettu keltaista päälle. Kanadassa meidän yksi koti oli keltainen ja lila, huh. Onneksi nyt saan päättää seinieni värit ihan itse ja maalata päälle jos ei miellytäkkään.

      Poista

Kiitos kommentista!