lauantai 11. huhtikuuta 2015

Sadas postaus

Uusi ruokapoyta, vanhoilla jaloilla. 
Nelja seitsemasta sairaana.

Paraneekohan paremmin uusilla sohvanpaallisilla?

Meilla sairastetaan. Yli puolet kipeena. Keskiviikkona hain yhden pojan koulusta kesken paivan, torstai aamuna neidillakin oli kuumetta, torstaina hain toisen pojan koulusta kesken paivan ja nuorimmainenkin oli kuumeessa. Vanhin muksu sairasti jo viime viikolla. Huh heijaa. Ei vaan oo tarpeeksi akainen viirus, kun nuo jaksaa aina valilla riehuakkin. Ainakin sen aikaa, kun vaihdoin sohvanpaalliset.
Tama viikonlopun mies on ollut kodarin kimpussa. Mina varjasin lautaa ja mies asensi ne kodarin seinaan. Lisaksi kavaisin Ikeassa ostamassa kodariin poytatasot ja sohvaan paalliset, niin ja tietysti Ikean kahvia ja puolukkamehua naapurin mamullekkin. Kodari alkaa nayttamaan tosi hyvalta, ihan kohta se on valmis, ainakin melkein. Laitan postauksen siita, kuhan saadaan poydat paikoilleen.

Meilla on ollut Ikean halvin tyopoyta ruokapoytana ja se heilui ja kiikkui joka suuntaan. Mies teki alku viikosta uuden poytalevyn ja jaloiksi laitettiin Kanadasta dyykatun poydan jalat. Sen poydan levy halkesi ja paasi loppusijoitukseen. Uuden poydan levy on tehty ihan karkeasta mantylaudasta, jota on hoylatty, jyrsitty, hiottu, varjatty ja lakattu. Laitoin tuohon kahvinvarista petsia ja paalle lantrattua valkoista seinamaalia, joka valissa hioin ja viimeisena laitoin viela sita petsia. Lopuksi lakkasin. Mielestani tuli kivan kulahtaneen nakoinen. Tarkoitus on tehda poytaan viela uudet jalat ja kamuksi penkit, sitten joskus.

2 kommenttia:

  1. Kaunis pöytä1 Meillä on Ikean sohvapöytä ja se heiluu ja kiikkuu joka suuntaan :D Pikaista paranemista teidän poppoolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkaan tuosta poytalevysta, mut jalat on hirveat. Viela tarvis penkit tuohon ymparille. Maton jo ostin poydan alle.

      Poista

Kiitos kommentista!