tiistai 14. huhtikuuta 2015

Jatskia, pullaa ja sairastelua

Kuumeinen poika ja pienin annos jatskia.

Suklaajatskia ja varikkaita strosseleita, silla saa hymyn korviin.

Sampylaa ukin tyylilla. 

Toipilaat nauttimassa saasta, pullasta ja maidosta. 
Sairastelu senkun jatkuu. Ison perheen ongelma on juurikin se, etta kun tauti iskee, niin sehan kiertaa kaikki ja jotku jopa kahteen otteeseen. Alan jo pikku hiljaa mokkihoperoitya. Selkeasti ollaan jo voiton puolelle.
 Olin tanaan pullantuoksuinen aiti, leivoin pullaa ja sampyloita. Empa ole varmaan vuoteen leiponut kumpaakaan ja hyvin naytti muksuille maistuvan. Ei kuulemma ollut niin hyvaa kuin mummin tekema, mut kuitenkin hyvaa. Sampylatkin syotiin niin, etta pintaan levitettiin voita ja kun kysyin, miksi ette halkaise niita ja voitele sitten, niin vastaus oli, etta ukkikin soi aina nain sampylat.
 Eilen kaytiin kevaan ekalla jatskilla ja ehkapa vikalla, ei meidan masut tykkaa tuosta maidosta ollenkaan. Kuvista naette minkakokoisia taalla on jatskit. Tilattiin pienimmat annokset ja saatiin jarjettoman kokoiset. Tekisi mieli kayda tilaamassa isoin annos ja katsoa paljonko siina on jaateloa, varmaankin koko perheelle.
 Alimmasta kuvasta varmaan huomaatte tuon meidan kauniin nurmikon tai siis sammalpellon. Kavin tanaan hakemassa sammaleen poistoon aineita ja tarvikkeita, lisaksi ostin nurtsinsiemenia ja haravan. Laitoin vanhimman pojan hommiin ja nyt tuolla pihalla heiluu harava. Viela pitaisi saada joku kaatamaan nuo pusikot mataliksi, minusta ei ole siihen hommaan ja mies on ollut kuumeessa alkuviikon. Puskat pitaisi saada matalaksi mahdollisimman pian, ennen kuin alkaa vihertamaan ja taalla se vihertaminen alkaa vauhdilla. Meidan takapiha on melkeimpa kokonaan pelkkaa puskaa. Naapurin pappa kavi eilen kaatamassa ison puun meidan pihasta ja tanaan oli pollitkin vienyt jo pois, sai ne polttopuiksi, meilla kun ei ole mitaan paikkaa missa polttaa, paitsi notski pihalla ja siihenkin tarvii joka kerta soittaa palokunnalta luvan, etta saa polttaa. Viela sais moottorisaha laulaa pihalla, sen verran pystyyn kuolleita puita pihassa on.

kodari on muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta valmis, laitan kuvia, jahka ehdin siivoamaan ja ottamaan kuvia.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on nyt piha haravoitu, voisi sanoa että sammal on haravoitu. Olen taistellut vuosia sammalta vastaa ja näköjään hävinnyt kirkkaasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan miten meille kay taistelussa. Pihaa meinaa riittaa ja nyt kolmas osa tontista on jonkun ohdakkkeen vallassa ja sen repiminen on tuskaa.

      Poista

Kiitos kommentista!