sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pneumokokki, streptokokki ja suurtalouskokki...

Risusavottaa.

Mamu-ukko ja naapurin pappa risuhommissa.

Paivakavely maisemia.

Jaateeta on kulunut paljon.


Talvivaatteet varastoon vihdoinkin.












 Meille tuli kylaan pneumokokki ja streptokokki, toivottavasti lahtee pian pois. Suurtalouskokkia olen odotellut jo vuosia, mutta se ei ole viela keneenkaan iskenyt. Se saisi tulla ja pois en paastaisi. Kolme viikkoa sairasteltu ja alkais jo riittamaan.

 Kevat tulee tanne vauhdilla, siis jarkyttavan nopeasti. En oikeen meinaa ehtia mukaan. Pihasta on nyt pahimmat pusikot saatu raivattua ja punkkimyrkytyskin on tilattu. Viela pitaa takapiha saada matalaksi ja myrkyt sinnekkin. Taalla nimittain on punkkeja paljon ja jokapaikassa. En ollut ikina aikaisemmin nahnyt punkkia ennen kuin tanne muutin. Pahimmillaan yhdesta muksusta poistanut viisi punkkia kerralla. Takalaiset punkit ei aivokuumetta tartutta, mutta borrelioosia senkin edesta.
 Meidan onneksi naapurissa asustaa vanhapariskunta, jotka mielellaan lainaa oksasilppuria, kirvesta, nurminleikkuria, moottorisahaa.... Lisaksi pappa on kaynyt veljensa kanssa kaatamassa puun meidan pihasta, saivat polkyt polttopuiksi. Viela on pihatoita jaljella. Pitaisi muutama oja kaivaa ja tilata kuorma hiekkaa ja laittaa kasvatuslaatikot.... 

Kodari odottaa kuvaajaa ja mina odotan inspista.

Ps. Mua voi nykyaan seurata instagramista, ihan oon mamumamman nimella siella. Se saattaa paivittya kuvista useammin kuin tama blogi.

2 kommenttia:

  1. Haha, mä katsoin, että sä oot roudannut vanhan traktorin takapihalle koristeeksi :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun jostain tuollaisen traktorin pihalle saisin, oikeastaan vanha amerikanrauta ois kivempi.

      Poista

Kiitos kommentista!