tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kodari

Kaappien paalla tilaa talouspaperirullille, kaikki tila hyotykayttoon.

Mun nurkkaus, tietsikka ja ompelukone, saumuri ei mahtunut.

Valtaisa pesukonetorni, laskostutilaa ja kaappeja romuille. Laatikot on pikkareille ja sukille.

Se ois niin kuin valmis, sokkelit pitaa viela asentaa.
Vihdoinkin sain kuvattua kodaria. Ompelin eilen verhoja lastenhuoneisiin ja kodariinkin, mutta naissa kuvissa verho ei ollut viela valmis, joten kaykaas kurkkaan verho instasta. Lisaksi liittykaa seuraajakseni.
Alkuun suunnittelin kodaria portaikon tilalle, mutta siihen tuleekin toinen kylppari. Eteisesta meinas tulla valtava, joten keksin yksi paiva laittaa valiseinan eteiseen ja tehda tuohon nurkkaukseen kodari. Suunnittelin tuon siis vauhdissa, niin kuin kaikki muutkin. Kodarin kaapit on Ikean keittiokaappeja halvimmilla ovilla ja alennuksesta loydetyilla vetimilla. Tykkaan.
Pesukoneen alle asennettiin allas ja siita menee viemari ihan varmuuden vuoksi, ei huvita parkettia pilata.
Pikkareille ja sukille halusin ehdottomasti sailytyspaikan kodariin, niita kun on niin rasittava jaella ymparitaloa omiin kaappeihin ja yleensa loydan ne lastenhuoneiden lattioilta, joten laitoin kaksi laatikostoa paallekain. Tuo laatikosto rajaa mukavasti kodaria ja poydan valtaisa vaatepino ei siten nay ruokapoytaan. (Tuon kettukankaan tilalla on normaalisti jarjeton kasa pyykkia.)
Korkeat kaapit ei ole kovin syvia, mutta kivasti saa pyyhkeet ja lakanat tuonne, kunhan osaa oikein laskostaa ne.
Seinat paneloitiin halvimmalla laudalla mita kaupasta sai ja petsasin ne, eka suunnitelma oli saada niista ladonharmaat, mutta empa saanut, niin tehtiin vahan varikkaampaa. Seinahyllyt oli talossa kun ostettiin, joten jotain kierratettyakin loytyy. Tyopoytana on ikean halpa poyta, joka on halkaistu oikeaan mittaan. Tyopoydan alla on pyorilla oleva kori, jossa sailytetaan puhdasta pyykkia. Likapyykit on kylpparissa.

Semmonen kodari meilla on. Tykkaan tosi paljon, vaikka en ihan sita saanut mita ajattelin. Sain kuitenkin hyvan. Ai niin, siis eihan tuo mun ole, miehen on oikeapuoli ja vasenpuoli mun.

5 kommenttia:

  1. Oikeen näppärän näköinen kodari. Mullakin on nuo tärkeimmät työpisteessäni, eli tietsikka ja ompelukone ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkeysjarjestys on hyva olla :) Tama toimii mukavasti nain. Lapset ei oikestaan koske mun koneeseen, koska se on kodarissa.

      Poista
    2. On toi vaan niin hieno seinä että.. Mageet laudat. :)

      Poista

Kiitos kommentista!