keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pinkkia pintaremonttia

Loyto.

Mansikka-kookos pirtelo protskulla ja kahvia voilla.

Aloitus tilanne.

Pirtee vari.

Keskeneraista.

Valmista, no melkein. Listat puuttuu ja ovet menee vaihtoon.


Jatkan  blogin pitoa bloggerissa, testasin WP:ia, mutta en tykannyt ollekaan. Laitoin tanne myos uuden osoitteen, vanhallakin paasee lukemaan naita juttuja.

Viime viikon torstaina kavaisin kaupassa ja tormasin alehyllylla maaliponttoon, vari naytti olevan vaalenapunainen ja aattelin latkaista sen kaytavalle vessanseinaa vasten. Perjantaina aloitin sitten urakan. Laitoin lapset kouluun, vain nuorimman kerhoon, siivosin keittion, pesin pyykkeja, kaivoin kellarin katkoista pakkelia, lastoja, suojamuovia, telan, hiomapaperia jne. Oli muuten oma hommansa kaivaa ne tuolta kellarista, pitais varmaan tehda postaus meidan kellari, paitsi ettei teita taida kiinnostaa millainen kaaos siella vallitsee. Vihdoinkin kun loysin tavarat tyota varten, vatsaa kurni ja tein pikaisesti pinkkia pirteloa, on muuten hyvaa. Kahvia juon edelleen liikaa, harmi kun siita ei saa pinkkia.
Mietiskelin siina kahvin juonnin lomassa, etta ollappa mies, niin seina olis jo maalattu. Ai no mitenko? No ois jaanyt keittion siivous ja pyykit valista, niin johan sita ois ehtinyt jo homman tekemaan.
Seina piti pakkeloida ja tein sen hutiloiden, pahimmat piiloon ja silla siisti. Vessaan kun tehdaan viela remonttia ja tuolle seinalle voi tapahtua ihan mita tahansa sen rempan yhteydessa, niin en jaksa kayttaa aikaani siihen.
Hain mukelon kerhosta ja paasin sitten hiomaan, ei ole oikeasti mun homma hioa enaa mitaan, sen verran menin taas tukkoon. No sain lopulta maalattua tuon seinan ja johan siita tuli pinkki, kymmenen kertaa tummempaa mita oli tarkoitus. Haittaako tuo? Lasten mielesta ei ja mieskaan ei ole viela pyytanyt mua lopettamaan omatoimista remontoimista, joten olkoon pinkki. Mieshan tiesi tuosta mun maalauksesta vasta myohemmin, eihan miehille kaikkia naisten juttuja voi heti kertoa.

Sorry, mut mulla on uusi kayttojarjestelma ja en vaan osaa laittaa tahan suominappaimistoa, koittakaapa itse paassanne lisailla pisteita oikeille paikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!