tiistai 5. toukokuuta 2015

Puutarhasta loydettyja

Bambu, villiintynyt oikeen kunnolla. Tarvittaisiin yksi panda pitamaan kanta kurissa.

  





Talo matanee, mutta onneksi puutarhassa kukkii.

Tulpaanit on nousseet ja bambu on suorastaan riehaantunut. Sita kasvaa joka paikassa ja eroon siita on kuulemma vaikea paasta. Ehkapa annan kasvaa ja rakennetaan sitten siita maja.
Punkkimyrkyttaja kavi eilen ekaa kertaa, toivottavasti en tapaa punkkeja tana kesana ollenkaan, sen verran aion myrkkya pihaan lykkia.
Ostin tanaan hetken mielijohteesta vadelmapuskan ja viinirypalekoynoksen, katotaan mika vuosi saadaan satoakin. Muutaman dahliankin ostin, toivottavasti kukkii vuoden paasta. Viela pitaisi vahan suunnitella minne nuo kasvattaa. Omenapuutkin odottaa istuttamista, niita kun ei hellepaivana kannata istuttaa vaan kuulemma illalla. Kuopathan voisi jo kaivaa valmiiksi.
Mies on taman paivan ollut viettamassa lomapaivaa madanneen seinan kimpussa tai oikeasti paiva on mennyt kerosiinitankkia tyhjentaessa. Meilla on kellarissa kerosiinilammitin ja valtava tankki, luultiin etta tankki on tyhja, mutta siellapas oli 600 litraa kerosiinia. Laitettiin koko roska sadalla dollarilla myyntiin ja joku tyyppi kavi tanaan tyhjentamassa melkein kokonaan tankin, torstaina lupasi tulla hakemaan muut romut, toivottavasti tulee hakemaan. Kunhan tuosta tankista paastaa eroon, niin paastaa paremmin kasiksi madantyneeseen seinaan.
No nyt on terassi tuettu itsekseen seisovaksi ja seuraavaksi voikin repia seinan auki, onneksi seina on kellarinseina, niin ei vaikuta asumiseen juurikaan. Muuraihaisiakin on nyt nakynyt vahemman, kai ne suuttui mulle kun myrkytin viimeyona seinaa oikein kunnolla.

Mies lahti juuri rautakauppaan hakemaan mulle kasvatuslaatikoihin lankkua, jospa ma terapioin puutarhassa tuota seinaharmitusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!