perjantai 8. heinäkuuta 2016

Meidän kesätouhuja

Varusteet päälle ja menoksi.

Pikkukalojen tutkailua.

Lapset on innostuneet leipomaan, tässä tehdään kaurakeksejä.

Lisää kuvateksti
Lapsityövoimaa.

Menkää ulos pelaamaan! Jeps.Köydestä kiinni ja menoksi.
Ja oli hauskaa.

Odottelussa tuli kylmä, vaikka ulkona oli 30 astetta lämmintä.


Tämä viikko aloitettiin Usan kansallispäivän juhlinnalla, eli fortsulailla, niin kuin täällä on tapana sanoa. Aamusta mies vei ystävä perheen lentokentälle ja illasta suunnattiin kaupunkin stadionille kuuntelemaan soittokuntaa ja katsomaan mieletöntä ilotulitusta. Ilotulitus oli mahtava, paukuttivat reippaan puolituntia paukkuja ja lopuksi viisi minuuttia sellaista pauketta, ettei voinut edes liikkua, pakko oli keskittyä pysymään istualteen. Mä siis rakastan ilotulitusta, joten tuonne mennään ellei ole suurta estettä.
Ollaan myös käyty uimassa, nuorimmainen on ihastunut snorklaukseen, pitäisi hommata sille sopivamman kokoiset lasit, nuo on nyt aikuisten kokoiset ja on turhan isot. Ei vaan kiinnosta ostaa mitään pilipali snorklausvälineitä lähikaupasta. Käytiin myös yhdellä metsälammella hyppimässä köyden kanssa. Muuten kiva paikka, mutta ranta oli täynnä lasinsirpaleita.
Lisäksi lapset on siivonneet, leiponeet ja leikkineet ulkona tai täällä päin kun sanotaan, että play niin se tarkoittaa leikkimistä tai pelaamista.
Meillä on ollut pelikoneet kellarissa ja nyt kun siellä on purkuhommat käynnissä, niin jouduttiin kieltämään kellarilla pelaaminen. Meidän muksut keksi sitten viedä xboxin pihalle terassin alle ja siellähän ne pelasi kaikessa rauhassa. Raitista ilmaa ja konsolipeleja yhtäaikaa, tehokasta.

4 kommenttia:

 1. Hurjan symppiksen näköinen tuo metsälampi! Nuo lämpötilat kelpaisi kyllä myös - täällä on ollut tasaiseen viileää ja sadetta, ensi viikolle (kai) lupaili tänne Suomeenkin vähän edes lämpimämpää. Toivossa on hyvä elää... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saatte sinne lämpöä! Täällä on nyt ollut viileä viikonloppu vain 20c ja ensi viikoksi taas mittari kipuaa 37c. Se tietääkin sisäleikkejä. Tuo metsälampi on symppis, pitää vaan ensi kerralla ottaa roskapussi ja hanskat mukaan ja siivota se.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ollaan oltu ja nautittu, sehän on kesässä parasta!

   Poista

Kiitos kommentista!