lauantai 10. syyskuuta 2016

#reldathepoodle

Ensimäistä kertaa meidän kyydissä ja oltiin sitä ihmeissä, molemmat.
Poju silitteli matkan, niin Reldakin rauhottui.
Pissatauko ja ekaa kertaa hihnassa.

Kotipihaan tutustumassa, syötiin salaa nurmikkoa.

Oikeasti olen pähee kaveri.

Nuorin ja Relda, siinäpä parivaljakko. 
Vihdoinkin saatiin koira kotiin.
Hain Reldan vanhimman pojan kanssa eilen kasvattajalta. Relda oli käynyt keskiviikkona eläinlääkärissä ja siellä oltiin todettu pieni napatyrä. Uusi eläinlääkäritarkistus on tiistaina ja kasvattaja meinas, että jos napatyrä on ongelma, voin palauttaa pennun takaisin. Relda oltiin madotettu asian mukaisesti ja ensimäisen rokotteenkin saanut.
Matka kotiin meni hyvin, Relda ei meinannut vaan makoilla kuljetushäkissä, vaan oli sitä mieltä, että siellä voi ihan hyvin seisoa, poika alkoi silittämään sitä ja koira rauhoittui nauttimaan matkasta. Pysähdyttiin matkalla kerran pissatauolle.
Kotona Relda ei osannut tulla portaita ylös, meillä on sisäänkäynti terassilta ja sinne pitää kiivetä portaat. Yllättävän rauhallisesti Relda otti kotiintulon, vaikka ihmisiä oli paljon, naapurin neiditkin kävivät ihmettelemässä oven välistä uutta tulokasta. Pihalla naapurin koirakin olisi tullut tervehtimään, mutta kielsin tulemasta, sillä eiköhän Reldalle ollut ihan tarpeeksi sulattamista uudesta elinympäristössä. Illalla nukkumaan mennessä Relda ei tykännyt jäädä yksin olkkariin, mutta muutaman minuutin vinkumisen jälkeen rauhoittui. Kerran käytin yöllä ulkona ja viiden aikaan heräsin kakan hajuun, reppanalla oli tullut löysät ja oli sitten onnistunut sotkemaan siihen itseänsä. Saatiin siis pieni suihkuhetki nauttia heti aamuyöstä ja pääsi vanhinpoika vähän kokeilemaan millaista se on omistaa koira.
Tämä päivä on mennyt loistavasti ja otin jopa tuon playpenin pois olkkarista, sillä Relda osaa kiivetä näppärästi yli. Nyt on eteisen lattia vuorattu raksapaperilla ja playpen pääsi toimittamaan oven virkaa kodariin. Katsomaan minkälainen yö on tulossa, itse tarvitsen kipeästi jo unta.

Vielä pitää microsiru rekisteröidä ja maksaa kaupungille koiravero, lisäksi kai kannattaa vielä rekisteröidä american kennel clubiin.

ps. Reldaa voi seurata instagramissa @reldathepoodle, sinne kaikki seuraamaan!

2 kommenttia:

  1. Napatyrä ei kyllä haittaa mitään! Meillä on niitä ollut koirilla ja yksi isompikin. Se vaan siinä on, mutta ei tosiaan kyllä koiraan vaikuta... Että ei huolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kasvattajakin meinas ja voihan sen lääkärillä käydä leikkauttaan jos haluaa. Ihan parasta kun on koirallisia ihmisiä, niin kuin sinä, saan hyviä neuvoja. Kiitos!

      Poista

Kiitos kommentista!