maanantai 20. lokakuuta 2014

Sänkyhaaveita

kuva löydetty pinterestista, alkuperää ei tiedossa

Tulevassa kodissa tulee olemaan neliöt tiukassa. Kaikki neliöiden säästämis huonekalut ovat siis kiikarissa. Tällä hetkellä meidän kahdella vanhimmalla muksulla on Ikean Tromsö kerrossängy, joka lähtee mahdollisimman pian kiertoon, huonompia sängyjä saa hakea.
Olen ihastunut seinälle taitettaviin sänkyihin, ne kun saisi nätisti päiväksi. Meillähän ei kukaan petaa sänkyjä ja lapset rakastaa leikkiä sängyillä, joten toisinaan sängyt muistuttavat enemmän hiekkalaatikkoa kuin pehmeää petiä. Seinä sängyillä poistuisi siis kolme ongelmaa, neliöt, hiekka ja petaus.


kuva edelleen pinterestistä, alkuperästä ei ole tietoa.

Toisaalta lapset rakastaa pieniä pesiä, minne yöksi pesiytyä pehmonallejen kera. Siihen tarkoitukseen taas ylläoleva versio olisi loistava. Itse en niin välitä tuollaisista, koska niitä on erittäin vaikea pitää hiekka vapaana alueena. Lakanat on vaikea laittaa ja ei niitä kukaan petaa. Tuollaiselle pesälle olisi kiva korkea huonekorkeus, mutta meidän pienessä parakissa on onneton huonekorkeus, oiskohan tuollaiset liian suuria sinne parakkiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!