lauantai 13. joulukuuta 2014

Kiire jo on, kiire jo on....

Yli tuhat kävijää! Vautsi, empä ois sellaista osannut odottaa.
Pitäskö mun järjestää nyt arpajaiset sen kunniaksi? Arvonta voittona vois olla vaikka raksalta revitty naula tai jotain muuta mukavaa.
Kiitos! 

Hoppu meinaa tulla. Kamalasti vielä tekemistä ja aikaa enää muutama viikko.
 Tänään ehdin itse mökille kolmen aikaan ja kävin vielä sen jälkeen rautakaupassa. Nyt sain jo palvelua, viisi myyjää kysyi mitä tarvin ja olisi kaikki auttaneet. Tuntevat jo tämän kylähullun.
 Sain hankittua makuuhuoneiden ikkunalistat, ne odottaa maalaamista, kun en onnistunut lapsia lahjomaan maalaushommiin. Muksuilla tulee jo korvista ulos koko remppa ja mökkeily, reppanat. Otin läjän pikkulegoja mökille ja niiden kimpussa ne on nyt viihtyneet. Lisäksi kun muistaa syöttää tarpeeksi usein, niin selviytyy jo pitkälle. Ei sen puoleen, minäkin alan olla korvia myöten täynnä tai kyllähän tuota tekisi ilomielin, mutta kun siihen lisää viisi muksua, heidän harrastukset, kaupassa käynnit, pyykinpesu, ruuanlaitto jne. Ei meinaa tunnit riittää, eikä hermot. Tänäänkin aamu oli yhtä kuljetusta harrastuksiin, mieskin joutui kuljetushommiin, kun en todellakaan pystynyt yksin haltsaamaan sitä hommaa.
 Mökillä on kuitenkin asiat edistyneet. Keittiö nousee pikkuhiljaa, siinä on omat ongelmansa kun vanhaan taloon kokoaa uutta keittiötä, lattia ei ole ihan suora ja pöytätasojen korkeus määräytyy ikkunoiden mukaan ja joudutaan hivenen askartelemaan, koska ei voida käyttää valmiita jalkoja. Pääasia on, että tulee hieno keittiö, meni sitten siihen aikaa kuin paljon tahansa. Yläkaappejakaan ei vielä onnistu laittamaan, kun katonpanelointi pitää tehdä sitä ennen ja panelit eivät ole vielä tulleet.
 Yritin vähän siivotakkin tuolla, siellä kun on järjetön määrä pölyä seinien hionan jäljiltä. Imuroin kahdesti, lakaisin kahdesti ja moppasin kahdesti, siltikään ei tullut siistiä. Pattereita imuroidessa sain taas allergiakohtauksen, siellähän oli kissankarvoja ja pölyä piilossa ja sitä oli paljon. En tiedä mitä tehdään, saadaanko jollakin konstilla patterit putsattua vai joudutaanko ostamaan uudet. Imuroimalla niitä ei saa puhtaaksi kunnolla. Oisko teillä ideoita sähköpattereiden putsaukseen?
 Makuuhuoneista kaksi odottaa nyt listoitusta ja lattiaa. Tietysti vaatekaapitkin pitää joskus sinne rakentaa, mutta alkuun niitä ei tule. Vaatekaapit haluan paneloida setripuulla ja nyt ei riitä aika ja energia siihen näpertelyyn, lisäksi vaatekaappien oviksi tulee liukuovet, jotka ajattelin jostakin ladosta hankkia. Master makkari odottaa vielä loppumaalausta, maali loppui kesken ja pitää puolet huoneesta vielä maalata. Sinne kyllä pitäisi saada se kaappi valmiiksi, mutta en jaksa siitä stressata, säilytetään vaatteita vaikka muovilaatikoissa alkuun, kyllä sitä ehtii. Ei voi vetää remppaa niin tiukille, että jouduttais yömyöhään siellä värkkäämään, lapset raivostuis ihan varmana ja sitten raivostuis mammakin. Olen huomannut, että tällaisen sakin kanssa kun pitää jonkin sortin rutiinit kunnossa, niin asiat luistaa.
 Huomenna mennää pojan toiveesta ravintolaan syömään, minullehan se passaa vallanmainiosti. Jääkaapissa loistaa valo ja sieltä ei niin vaan taiota syötävää. Maanantaina pitää käväistä kiropraktikolla laittamassa niska ja selkä kuntoon. Mun selkä kun suuttuu pienestä ja mököttää kauan imuroinnin jäljiltä. Maanantai aamuna on muutakin juoksua taas, mutta onneksi lapset on pitkään koulussa, niin ehdin jopa mökille maalaamaan.

2 kommenttia:

  1. Hanki joku lehtipuhaltimen tapainen puhallin jossa on tehoa ja putsaa sillä patterit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me keksittiin jo ratkaisu. Ostin kompuraan paineilmapistoolin, sillä vähän puhaltelen. Pitää vaan irrottaa patterit ja viedä ne pihalle, ennen kuin alkaa hommiin.

      Poista

Kiitos kommentista!