sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Meni pyhätöiksi

Kaapin oven levytys.

Keittiö eteisestä katsottuna.

Keittiö olkkarista katsottuna, kolme kaappia etualalla leikkii saareketta.

Ikkunalista maalattuna.

Ikkunan reunojen putsaus menossa.

Vanhin tienasi rahat kameraan ja sekin haettiin tänään.
Aikataulut pukkaa päälle ja menimme tänään kokoamaan keittiönkaappeja, saimme sinne naapuriosavaltiosta mamun kaveriksi. Kiitos! Keittiö siis etenee. Vielä jänskätään mahtuuko tiskikone tuohon paikkaan korkeuden puolesta, pitää taas askarrella jos ei mahdu. Itse en juurikaan saanut mitään tuolla aikaiseksi, vein sinne pihapöydän ja hiekkalaatikon. Maalasin listat ja nukuin Ikean pahvilaatikoiden päällä päiväunet. Järki että väsytti.
 Osasta ikkunoista on nyt reunat kaivettu siistiksi. Siellä oli lasivillaa nimeksi ja viima kävi, laitoimme tilalle great stuffia eli uretaanivaahtoa.
 Vanha "siivouskaappi" levytettiin umpeen, tulevaisuuden kylppäri remontissa siivouskaappin tila saadaan kylppäriin. Eteisen seinäkin sai paikan ja pakkelia. Yritetään saada pölyyttävät hommat tehtyä ennen muuttoa, maalatahan voi jälkeenpäinkin. Tavoitteena on nyt saada ainakin makuuhuoneet kuntoon ennen muuttoa ja vessakin jo toimii.
 Mietiskelin ruokapöydän paikkaa. Ajattelin laittaa ruokapöydän tuosta saarekkeesta olkkariin päin, mutta nykyinen pöytä ei siihen mahdu tai mahtuis se, mutta olkkariin ei sen jälkeen mahtuis muuta. Kellarissa ois leveää lautaa josta voisin jonkin sortin pöydän teettää, pitäis vaan saada idea ensin. Ajattelin pöydän kooksi 800 X 1500 mm, pienihän se tulee olemaan, mut niin on mökkikin. Haluan olkkariin sohvankin vaikka meillä vietetäänkin paljon aikaa ruokapöydän ääressä. Jos teillä sattuu olemaan ruokaryhmä-ideoita, niin nakatkaa kommenttiboksiin tai fb-seinälle. Hulluimmatkin ideat on tervetulleita.
 Meillä oli vanhimman pojan kanssa sopimus, että kun hän myy mökin vanhan tiskikoneen ja hellan, niin hän saa pitää rahat, tosin joutuu sitten tekemään mökillä töitä sen eteen. Ensi viikoksi on siis siivooja tiedossa mökille, poika kun sai ostettua rahoilla jo canonin videokameran ja siihen hilpentöörit.
 Huomen aamulla on taas asioita hoidettavana ja ajattelin ehtiä mökille nuorimman kanssa maalaamaan.
 Ainiin, eka kerta täällä asuessa kun jouduin avautumaan kaupan myyjälle. Menimme ostamaan printteriin väriä ja pojalle kameraa, en yleensä tykkää käydä ko. kaupassa koska tiedän heidän onnettoman palvelunsa, mutta kun kamera sattui olemaan alennuksessa siellä niin sinne sitä mentiin. Etsin aikani printterin värejä ihan oikeilta hyllyiltä, mutta en löytänyt omaani oikeaa ainetta. Etsin myyjää ja tietokonepuolella ei sattunut myyjää näkymään, mutta kamera puolella seisoi kolme jätkää toimettoman näköisenä, kysyin heiltä mistä löydän oikeanlaista mustettan ja yksi niistä vaan näytti sormella sinne hyllylle päin eikä ollut lähtevinäänkään mua auttamaan. Kysyin sitten erittäin epäkorrektisti varsinkin täällä, että mistä löydän henkilön joka voisi auttaa mua. Kas kummaa yksi niistä liikeni apuun. Jos olisi ollut toinen kauppa auki ja ei olisi ollut niin kiire musteen kanssa olisin toivottanut hyvästit kaverin opettamalla tavalla ja lähtenyt kävelemään kyseisestä liikkeestä. Oli vaan pakko saada mustetta pojan koulutöitä varten ja päivällä unohdin koko asian. No tiedämpähän etten mene sinne kuin pakosta. Kameran ostoon sitten apua tarjottiin heti. Taisi mun epäkorrekti puhe auttaa asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!