perjantai 28. marraskuuta 2014

Eilisiä tekosia

Mamu duunis.

Mamuja katon purkuhommissa.

Makuuhuoneiden välisten vaatekaappien suunnan muutos.

Olkkarin aukko ja väliseinä kehikko, mikä on menossa uusiokäyttöön.

Keittiön kattomadallus revitty alas, saatiin kolme senttiä lisää huonekorkeutta, jee!

Eilen mökiltä katkesi sähköt ja generaattorin voimalla rempattiin, yksi lämppäri piti kämppää sen verran lämpimän ettei jäädytty. Hidastahan tuo remppaaminen on ilman sähköä ja lämpöä, mutta yllättävän paljon saatiin aikaiseksi. Nautittiin myös thanksgiving dinner, tosin se syötiin ihan kotona.
 Keittiön ja eteisen katossa on jostain kumman syystä ollut madallus ja revittiin sekin alas, saatiin nätti popkornikatto näkyviin, tiedänpä mitä ensiviikolla teen. Lapset on nauttineet omasta pulkkamäestä ja viettäneet päivät pihalla tölskäämässä.
 Tuossa yhdessä kuvassa näette väliseinän rungon, se otettiin kokonaisena keittiön ja olkkarin seinästä ja uusiokäytettiin. Siitä kuvia seuraavassa postauksessa.
 Kahden makuuhuoneen välissä on rakennettu kaappi, täällä kuulemma pitää olla rakennettu kaappi makkarissa, että sitä voidaan kutsua makuuhuoneeksi. Minä olisin purkanut kaapit veks ja laittanut ikean vaatekaapit tilalle, mut ei voi. Joutuis myymään tulevaisuudessa talon kolmella työhuoneella.
Vaihdettiin nyt kaappeja huoneista, että saadaan järkevämmin masterbedroomin kaappi aukeamaan. Vielä pitää vähän levyttää, niin näette mitä tuostakin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!