perjantai 28. marraskuuta 2014

Pitkät piuhat ja paljon bensaa

Hra Mamu ja kierrätetty seinänrunko.

Mamu ja ne makkarin kaapit.

Levytetty seinä.

Mamu ja kaasukammio, eiku pölypallero, no ihan sama.

Varokaa lentäviä meisseleitä.

Kateellinen teki oman kaasulieden.

Mielikuvitus valloillaan, lastan korvas maalin sekoituskeppi.

Mun puhelin on täynnä tällaisia selfieitä.
Sähköt on edelleen poikki, mitä ostettiin talo peräjeerasta, jossa ei ole bisnestä, sairaaloita eikä mitään muutakaan. Sähkölaitos lupasi sähköt maanantaiksi, joten vielä huominen remppapäivä generaattorin voimin. On meillä siellä yksi lämppäri, että pysytään plussan puolella. Yritettiin aamutuimaan käydä ostamassa oma generaattori, mutta kaikki oli loppuunmyytyjä, osavaltio oli pimeenä. Tuli jopa tekstari, että High schoolilla on punaisen ristin "teltta", josta tarjoavat apua sähköttömille, no meillähän on hyvä tilanne, kotona on sähköt päällä, mökillä pois, joten ei passaa valittaa.
 Tekeminen oli vaan tuskasen hidasta tänään, hyvä kun näpeissä veri kiersi ja niillä piti jotakin yrittää tehdä. Otin sitten asiakseni siivota ja putsata lattialta niittejä. Hoidin myös ruokahuollon, eka ruoka tilattiin lähiraflasta ja toisen tein mökillä tai siis lämmitin sen. Mies teki paripäivää sitten perunamuussia kattilallisen ja laitoin loput annoksina pakkaseen, joten ne oli eväänä ja tietty kaupan lihapullia ja Ikean puolukkahilloa, nälkä toimi loistavana mausteena. Viimeviikolla roudasin kämppäyskamat mökille ja hyvä kun roudasin, tuli kaasuhella heti käyttöön. Puulastojahan tietenkään ei ollut saatavilla, niin otin yhden maalinsekoitus kapustan ja käytin sitä, toimi loistavasti.
 Lapset viihtyivät jälleen pulkkamäessä ja suunnittelivat majoja, yritin saada heitä irrottelemaan ruuveja vanhoista laudoista, että saisivat majan rakennustarvikkeita, mutta eihän ne malttaneet tulla sisään, joten kilttinä äitinä ruuvailin tuhat ruuvia saadakseni lapsille lautaa.
 Sähkökatkoksessa ei ollut muuta vikaa kuin se, ettei saatu vettä taloon ja pytty ei toiminut. Meillä kun on siellä oma kaivo ja pumppu ei toimi ilman sähköä, eikä onnistuttu liittämään pumppua generaattoriin, käytin sitten muksuja kahvilassa asialla ja lopulta luovutin ja lähdin muksujen kanssa kotiin.
 Huomenna menenkin lasten kanssa vasta iltapäivästä mökille, harrastukset on aamusta ja pääsen leikkimään taksikuskia. Tosin en ole niin taitava, että ehtisin kolme muksua kuljettaa vartin välein eripuolille kaupunkia, joten yksi muksu pääsee kaverin kyydillä jalitsuun.

2 kommenttia:

  1. Minä tuun ens viikolla käymään :) t. Mamu naapuristatesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Ens viikolla yritetään päästä maalaamaan.

      Poista

Kiitos kommentista!