torstai 20. marraskuuta 2014

Talokaupat ja vähän purkuhommia


Talokaupat done. Välittäjä antoi meille lahjaksi lipun.

Talon kaunein yksityiskohta, minun mielestä.
Mamu duunaa, 40 vuoden hiekat karpetin alla. Yöks!

Muita mamuja duunis

Löydetty talosta Fortune cookies ja sen sisällä oli meille viesti.

Olkkarin karpetti jo pihalla.

Olkkarin ja keittiön välinen seinä sai jo aukon.

Mamut duunis, eiks näytä siltä.

Mamu perhe ja tuhottu keittiö.

No niin. Tänä aamuna tehtiin talokaupat. Miljoona paperia allekkirjoitettu tai en minä allekirjoittanut kuin muutaman. Minä ainoastaan omistan taloa, mutta mulla ei ole takaisin maksu vastuuta.
 Neljältä iltapäivällä päästiin möksälle ja aloitettiin tuhoaminen. Ehdin ottaa videon alkuperäisestä sisustasta ja muutaman kuvankin räpsin, laitan ne sitten teille kun saadaan valmiiksi niin pääsette vertaamaan tuliko parempi. Tosin minusta siellä nyt on jo parempi kuin alkuperäinen.
 Vanhin poju sai lieden ja tiskikoneen, voi myydä pois ja saa pitää rahat sitä vastaan että remppaa tehdään kitisemättä. Saa se vielä yhden tiskikoneen myyntiin, niin luulis nyt vähän saavan käteistä.
 Kiitos toisen täkäläisen mamupariskunnan kun tuli työkalu kuorman kanssa auttamaan ja ihmettelemään yllätyksiä. Meille myytiin talo, joka myyjän välittäjän mukaan on rakennettu paikoille, mutta purkuhommissa paljastui, että elementeissä se siiten paikalle on lätkitty. No ihan sama, vielä ei ole mitään pommeja paljastunut. Vessaa ei olla siis vielä purettu. Lattiaa saatiin jo hyvän matkaa kannettua pihalle ja imuroitua 40 vuoden hiekat pois lattialta. Oikeasti yllätti kuinka siisti se loppujen lopuksi oli sieltä karpetin alta.
Hellan ja tiskikoneen alus olikin sitten mielenkiintoisen näköisiä ja hajuisia, haisi oikeasti p@sk@lle. Se keittiön muovimatto haisi sieltä alta sille ittelleen, no nekin on nyt pihalla.
 Tämä viikonloppu ois tarkoitus tuhota ja sitten aloittaa uudelleen rakentaminen. Nyt vaan pitäisi saada kiiruustii keittiö tilaukseen ja löydettyä se lattia, ei löytynyt karpetin alta lankkulattiaa vaan pelkkää levyä.

Raksaruokailu ideoita otetaan vastaan! Raksalla on jääkaappi-pakastin ja käyn ostamassa sinne mikron. Mitä ruokaa laitetaan? Kertokaa mullekkin, minä kun tilaisin pitsat vaikka joka päivä, että voin välttää ruuanlaiton.

6 kommenttia:

 1. No niin, näyttäis siltä, että mullekin vois riittää pientä puuhastelua teillä :)

  Tacot on tosi hyvä ratkaisu! Ja muut mehikolaiset. Jos tää mamu tulis apukokiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa puuhastelemaan!

   Tein tänään vähän makaronilaatikkoa ja tarkoitus olis vielä tehdä kinkkukiusausta. Syödään pakaste ruokaa sitten viikko. Tacot on kyllä hyvä idea, Kiitos!

   Poista
 2. Kaikki mikroruoat on käteviä. Weetabixia syötiin kans. Me roudattiin kaasugrilli pihalle, grillaamalla sai vähän vaihtelua. Nuudelit uppos kans lapsiin. Aika paljonhan voitte syödä kun on jääkaappipakastin ja mikro. Tsemppiä remontointiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Grilli oli tarkoitus viedä myös mökille, siinä on muuten kaasuliesi, joten sekin asia ratkaistu.
   Vielä pitäis käydä se mikro ostamassa, meillä kun sitä ei ole ollut vuosiin.

   Poista
 3. Tsemppiä!!! Uusi koti kuoriutuu tuolta hyvää vauhtia. Onnea uuteen kotiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarkoitus on päästä jouluksi muuttamaan sisään.

   Poista

Kiitos kommentista!