perjantai 21. marraskuuta 2014

Voihan kissat ja postipaketti pikana nukkumatille

Tuleva Master bedroom, ei ole koolla pilattu.

Portaikko joka poistetaan käytöstä ja ovi nostetaan yläkerran tasolle.

Portaikosta kuvattuna olkkari, mustan kaiteen tilalle tulee seinä.

Laho vaurio.

Pikapostipaketti nukkumatille

Väsynyt remppapoju matkalla höyhensaarille. 

Mökillä purkuhommat jatkuu. Karpetit on nyt muutamaa kaappinlattiaa lukuunottamatta pihalla.
Talon tiedossa oleva lahovauriokin löytyi oven edestä. No ovihan lähtee tuosta pois tai oikeammin se nousee olohuoneen tasolle, niin samallahan tuon korjaa ja tietty siellä seinän sisälläkin on lahoa puuta, joka pitää korjata.
 Niin mietit varmaan mitä mä niistä kissoista. Talossa on asunut ties montako vuotta ja montako kissaa, mutta näytöissä niitä vilisti joka nurkalla. Karpetit on siis kyllästetty kisunkusella, liekö jo ongelmajätettä nekin. Niin ja mun keuhkot ei tykkänneet ollenkaan, eikä silmät eikä korvat eikä oikeastaan mikään. Olin niin reipas eilen, että poistin karpetteja siinä missä mieskin ja hengittelin 40 vuoden pölyjä keuhkoihini ja tietty varmaan niitä kisunkarvojakin on jo tuppo keuhkoissa jumissa, siitä palkkioksi sain valvoa viime yön, kun täytyi keskittyä hengittämiseen, meinasi vähän ahistaa. Aamulla silmät sikkurassa lapsukaiset kouluun ja tämän remppapojun kanssa kauppoja kiertään, löysin muunmuassa meille jääkaappipakastimen, mutta se oltiin pilattu hinnalla. Maksaisi enemmän kuin muu keittiö yhteensä, joten joko mun täytyy luopua ajatuksesta tai voittaa lotossa. Lattialankkukaupassakin käytiin kahdesti aamulla, piti välillä käydä pienen herran kanssa lainaamassa lähellä olevan ravintolan vessaa. En käsitä sitä, että heti kun pakkaan muksun autoon ja pitäisi hoitaa jotain täytyykin päästä vessaan ja sieltä ei sitten kiirehditäkkään minnekkään. No sitä se lasten kanssa on. Lanttiakaupassa ei enää ollut haluamaani lattiaa, ei ollut koko uuden englannin alueella. Plääh. Eli lattian uudelleen valinta. Saisin kyllä samanlaista lattiaa, mutta kun en ole vielä voittanut siinä lotossa, niin ei pysty maksamaan sellaisia hintoja.
 Eilen illalla vielä väsäsin Ikean keittiösuunnitteluohjelmalla ja on sekin homma. En saanut vieläkään valmiiksi, koska haluaisin piilottaa mikron jonnekkin ja tuossa suunnitelmassa sitä ei saa piiloon.
  Tänä iltana pitää vielä tehdä remppasuunnitelmaa ja vähän hinta-arviota.

Alakuvissa näette mitä tapahtuu lapselle, joka rakastaa lojuta pahvilaatikoissa. Höyhensaarille pikapaketti.

2 kommenttia:

 1. Mä en pysty olemaan edes yhden kissan kanssa samassa huoneessa ilman oireita. Tulis meikäläiselle varmaan sairaalareissu tuon urakan jälkeen. Toivottavasti kärsimysten perässä seisoo palkintona terve ja mukava koti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä iltana oli jo helpompi hengittää kun suurin osa pintamateriaaleista oltiin poistettu.
   Eiköhän me saada kiva pikku koti tuosta, töitä se tosin vaatii.

   Poista

Kiitos kommentista!