maanantai 22. joulukuuta 2014

Hyvää joulua vaan teille!

Leiki sähkömiestä.

Viimeinen makuuhuoneen lattia.

Nopsaa napsuttelin lattina paikoille. Meni vaan viisi tuntia ;) .

Työ valmis ja päiväunien aika.

Meillä on täällä harmaa joulu ulkona.

Ja valkea joulu sisällä. Näin on paras!
 Eilen nautin ystävien kanssa iltaa Bostonissa baletti ja hyvä ruoka kuului myös oleellisesti asiaan, tosin ne ystävät oli kuitenkin tärkeimmät. Ei ole paljoa ehtinyt kenenkään kanssa näkemään tämän hullunmyllyn keskellä.
 Lauantaiaamu meni taas lasten harrastuksiin kuskaillessa, iltaa vietimme paikallisten mamujen kanssa pikkujoulujen merkeissä.
 Tänään sain kotiin lastenhoitajan ja nuorimmainen jäin hoitajan kanssa tänne, kun minä läksin ihan yksin mökille. Ette varmaan tajua kuin siistiä on mennä ihan yksin. Sain syödä silloin kun huvitti, käydä vessassa ilman, että piti kuunnella mitä jätkä tekee, sain tehdä töitä ilman että kukaan keskeytti tai no mun väsymys keskeytti.
 Tein viimeisen makuuhuoneen lattian ja olihan siinä homma. Helppoahan se oikeasti oli, miehetkin osaisi tuon asentaa, mutta oviaukon nysvääminen vei eniten aikaa. Jos olisin voinut irroittaa oven listat, niin olisi tullut nätimpi, mutta kun en voinut. Mökillä kun on ovenkarmet kiinni ainoastaan listoilla ja ne kun nappaa pois, niin ovi on niskassa karmeineen, testasin sen jo kerran. Joten piti nysvätä ja nyhertää. Sain kuitenkin valmiiksi ja sen päälle vedin makoisat päiväunet uudella lattialla. Ainiin, jouduin leikkimään sähkömiestäkin, kun patteri oli vielä paikoillaan ja se piti ennen lattian asennusta poistaa. Mies konsultoi puhelimessa ja minä tein duunin.
 Lastenhoitaja toi illasta lapsukaiset mökille ja mökillä alkoi perinteinen kähinä. Lapset on jo kyllästyneet koko mökkiin, vaikka ei olla edes päästy vielä muuttamaan sisään. Reppanat.
 Illasta sain pakkeloitua olkkarin seinät ja aloitin eteisen seinien siistimisen, mutta piti jättää kesken, kun vanhimmalla on vielä huomiseksi muutaman projektin palautus kouluun. Harmitti jättää kesken, kun olisin halunnut aamulla aloittaa maalaamaan, mutta joudunkin aloittamaan pakkeloimisella. Huomenna on vielä nuorimmainen hoidossa ja aion nauttia työrauhasta.
 Tänne ei nyt tullut valkoinen joulu, viime talvena taisi olla tämänkin talven lumet täällä, tasoitusta. Siis ulos ei tullut valkoinen joulu, mutta sisälle tuli. Saimme ystävältä hienon lumimaisema-taulun, lieneekö mun tuumauksella ollut jotakin vaikutusta taulun valintaan. Minusta kun lumi on kaunista vain kuvissa ;) . Kiitos vaan ystävä!

Ihanaa joulua teille, jotka sitä vietätte! Me vietetään joulupäivä ja sitten valitettavasti alkaa arki töineen ja muuttoineen.

1 kommentti:

  1. "Helppoahan se oikeasti oli, miehetkin osaisi tuon asentaa" :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!