keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Iltaa

Täällä on...

Maalattu.

Kokeiltu sävyjä.

Pähkäilty kumpi on parempi.

Nautittu raksa-ajasta.

Löydetty oikea sävy.

Saatu keittiön loputkin osat, ehkä.

Odotettu rautakaupan pihalla, että päästään sisään.

Hapannuttu.

Maalattu huone.

Leivottu ruisleipää.

Ihmetelty lastenhuoneen hyvää kuntoa.

Saatu kesäkukasta joulukukka.
Hankittu "uusi" viulu.

Paistettu vuori ruisleipää.
Voisko joku hidastaa ajankulua? Ei meinaa keritä kaikkea tehdä mitä pitäis. Päivät juoksee vauhdilla ohi, tuntuu että viikossa on kaksi päivää, maanantai ja perjantai.
Kuvittelin julkaiseeni maanantaina yhden postauksen, mutta löysin sen luonnoskansiosta, jääkööt julkaisematta.
 Maanantaina en ehtinyt mökille, piti käydä akupunktiossa ja pojan konsertissa. Konsertissa kuulin kuinka poikani viulu soi rumasti, tänään löysin siihen selityksen. Se on rikki. Kiireellä uutta etsimään, kun huomenna on toinen konsertti. Löysin yhden viulun tunnin ajomatkan päästä, minne sai ajaa puolitoista tuntia, ruuhka-aika.
 Tiistaina etsin värisävyä seiniin ja löysin. Ilman ihanan Hannan apua en olisi osannut ostaa mitään. Onneksi on ympärillä mahtavia ihmisiä. Me ollaan saatu mielettömästi apua projektissa ja valtavasti tsemppiä ja avuntarjouksia. Kiitos !
 Tiistaina maalasin kaksi makuuhuonetta oikealla värillä, vielä pitää toinen kerros maalata, mutta en todellakaan tiedä milloin sinne ehdin, ehkä perjantaina. Huomenna kun on lasten koulun joulukonsertti ja minulla lääkäri aika vielä illan päälle. En siis varmaankaan huomenna mökille kerkiä, lisäksi vanhimalle pojalle nousi tänään kuume.
 Tänään olen lorvinut tai siltä ainakin tuntuu, kun mikään työ ei näy. Pesin aamulla pyykit, niitä oli jo vuori, leivoin, tein ruokaa, kuskasin koululaisia, siivosin vähän huom. tosi vähän, täällä ei näytä ollenkaan siltä, että joku olisi edes yrittänyt siivota ja illan päälle hain tuon viulun. Tavoitteena oli ehtiä tänään pakata vielä muutama pahvilaatikko, mutta ei ehtinyt. Muksut oli vielä mitä parhaimmalla päällä ja mies ei ole vieläkään tullut "töistä" kotiin, lähti aamulla ennen kuin minä heräsin eli ennen 6.40 ja kello on nyt 21.00.  Jääkaapissa loistaa valo ja ruokakaupassakin pitäisi käydä, mutta ei ole kyllä löytynyt sopivaa rakoa siihen hommaan. Onneksi on ruisleipää ja suomalaista voita, niillä selviää pitkälle.
 Mies laittoi juuri viestiä, mitä pitää tuoda rautakaupasta, pyysin vanteen ja kiristimen. Ollaan jo siinä pisteessä ;) .
 Tämmöistä tänne, voisko oikeasti vuorokaudessa olla vaikka 32 tuntia, ehtis nukkuakkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!