sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Meillä tapahtuu

Meidän ensimmäinen teini. 

Keittiön ikkunoiden pielet on maalia vaille valmiit. Jee!Pieni mies, joka rakastaa kaikkia ötököitä, meni nukkumaan äidin sängylle suojattinsa kanssa.

Kodari edistyy, sain jo hankittua puhtaille pyykeille renkailla olevan pyykkikorin. 
Arki rullaa ja remppa edistyy. Ihmeen kauan aikaa tuhraantuu viimeistely töissä. Lattiankin asentaa nopeampaa kuin listottaa ikkunan pielet. Saan jo kohta laittaa verhot keittiöön, jos vaan keksin millaiset laittaisin. Olkkariinkin voisi jo laittaa, mutta inspiraatio nollissa.
Ollut pikkusen rankka viikko tällaisella siivousaddiktille, minulla kun jämähti niska ja hartiat, lisäksi alaselkä on ollut järettömän kiukutteleva tämän viikon. Kävin torstai iltana kauppakeskuksen hieronta pisteellä runnottavana ja perjantaina  olin puoli kuollut. Typeränä menin perjantai aamuna kuntosalille tekemään kevyen reenin, mutta olkapää ei olisi kestänyt sitäkään. Nyt olen sitten viikonlopun löhönnyt ja ärsyyntynyt kun ei oikeen voi siivota tai tehdä muutakaan. Kipu nauraa särkylääkkeille. Sellasta elämää.
Tietokoneeni odottaa edelleen käyttistä, mieheni kun on joutunut kotiäidin rooliin heti kun kotiin on eksynyt. Kivut kun tekee minusta toimintakyvyttömän ja erittäin kiukkuisen. Toivottavasti ensi viikko on jo parempi ja jaksan taas jatkaa kotiäiti uraani.
Kellarissa odottaisi lautaläjä maalausta ja lastenhuoneisiin pitäisi saada seinähyllyjä, ei vaan oo nyt napannut yhtään.
Mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!