keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kuvia tältä viikolta ja vähän juttuakin


Lauantaina kävimme katsomassa Minionsit drive-in -teatterissa. 

Ukkeli sai yhden makuuhuoneen vihdoinkin listotettua, vielä pitäisi maalisivellintä vähän heilutella, ennen kuin on valmis. 

Viikolla on tullut juotua lemonadia ja syötyä omenoita, pesen ne yleensä heti etikkavedessä vähentääkseen kärpäsiä.

Keittiön saareke sai vihdoinkin maalin pintaan, kuvassa on vasta puolet maalattu.

Ulkona on liian kuuma ja sisällä sota.

Terassiprojekti jämähti viime viikolla, mutta tällä viikolla se pitäisi olla valmis.

Viime kesänä oli käsi paketissa, tänä kesänä jalka.Toivottavasti paranee nopeampaa kuin viime kesän tapaturma.

Meidän terassin valmistusaikataulu petti. Miehen selkä napsahti jumiin torstaina, perjantai ja lauantai meni parannellessa selkää. Lisäksi tänne saapui helle ja se tarkoittaa sitä, että ulkona ei paljoa oleskella. Päivällä nautittiin 36 asteen lämmöstä ja siihen päälle yli 60% kosteudesta, illallakin lukemat oli +26c. Ei paljoa huvittanut mennä ulkohommiin. Ei se kuumuus vaan se kosteus.
Mies sai sentään listoja paikoilleen, olkkarissa on jalkalistat, samoin eteisessä. Yksi makuuhuone on nyt kokonaan listoitettu, odottaa vielä sivellintä ja maalia ennen kuin on valmis. No puuttuu makkareista vielä kaappien ovet, mutta kun ei olla vielä päätetty minkälaiset sinne laitetaan.
Remonttihommia on vielä liuta tekemättä, mies lupasi että remontti on valmis elokuun loppuun mennessä, mutta uskallan epäillä moista. Niin paljon täällä on tekemistä.
Remonttia hidastaa myös nämä reippaat lapsukaiset, jotka hankkiutuu välillä ensiapuun. Neiti juoksenteli ulkona ja meidän tikkuisella terassilla varpaisilleen ja sai melkoisen puukalilan lihaan. Irrotin näkyvät puunpalaset pois ja luulin, että kyllä se siitä paranee. No ei parantunut vaan paheni. Ei muuta kuin keikka lääkäriin ja lääkäri oli kaivanut syvältä vielä tikkuja pois. Kyseessä ei ollut mikään pikkutikku vaan oikeasti iso. No nyt on jalka putsattu, jalalle voi jo sievästi astua ja antibioottikuuri päällä. Tänään sitten nuorimmainen veijari sai silmiinsä hiekkaa leikin tiimellyksessä ja sehän oli työn takana puhdistaa. Onneksi mies sai pojun silmät huuhdeltua ja vältytiin toiselta lääkärikeikalta samalle päivälle.

Mun pitäisi kirjoitella enemmän suomea, koska alkaa mennä mamulla kirjoittaminen huonoksi. Paha kun ei osaa kohta suomea, eikä englantiakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!