sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kätköilyä ja hyvää seuraa

Saatiin eilen ystäväperhe kylään. Grillattiin viimeiset kaasut ja pidettiin nuotiota. Syötiin siis hyvin.
Iltaa kohden alkoi kuulua yökyläily-vinkuminen. Pitäis kuulemma vaihtaa lapsia ja osa tulla meille yöksi ja osa mennä ystövöperheeseen yöksi. Pyysin koko jäbä-laumaa jäämään meille yöksi. Niinhän ne jäi. Pesin illalla koko sakin vaatteet, olivat rämpineet ulkona koko päivän ja haju oli aika miehekäs. Pojat nukkui sulassa sovussa kukin mistä tilaa löytyi, neiti joutui olkkarin sohvalle.  Aamulla aamupalan jälkeen sakki hivuttautui ulos leikkimään, lounaskin syötiin ulkona ja leikki jatkui. Meidän pihalla oli tänään kolmetoista lasta leikkimässä, sillä naapuritkin ilmaantui sinne ja hauskaa näytti olevan. Itsekkin ulkoilin, kävin aamukävelyllä ja tsekkasin pihamaan, siellä olisi vähän pientä ja suurta hommaa tälle keväälle.
Iltapäivästä lähdettiin vielä geokätköille, me ei ollakkaan käyty kätköillä sitten Suomesta lähdön jälkeen. Käveltiin lähimetsä ristiinrastiin ja löydettiin kivoja paikkoja ihan meidän nurkilta. Pitää joku päivä ottaa pienet eväät mukaan, niin pääsee lammenrantaan piknikille.
Kätköilyn päätteeksi mentiin vielä porukalla Meksikolaiseen ravintolaan päivälliselle ja sen jälkeen sakki oli väsynyttä. Eipä tarvinut nukutella ketään, sen verran oli viikonloppu imenyt mehut muksuista.

Jatkuisipa sää tällaisena koko kevään, en laittaisi ollenkaan vastaan.                                 

4 kommenttia:

 1. Tuota geokätköilyä olisi kyllä hauska kokeilla! Meillä kävi kerran kylästelemässä sitä harrastava kaveri Suomesta ja hän löysi monta kätköä ihan meidän kotikorttelista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin appi kännykkään ja etsimään. Hauskaa se on ja huomaamatta tulee käveltyä paljon.

   Poista
 2. Kätköily on kyllä hyvä harrastus :)Sitä kun voi harrastaa ihan missä vaan ja milloin vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosin kaupunkialueella meidän kokoonpanolla ei kätköilyä harrasteta, sillä muksut huutaa varmasti mistä ne kätkön löysi :D

   Poista

Kiitos kommentista!