torstai 16. kesäkuuta 2016

Kakkua ja puistoilua, omia kukkia pihasta.

Olen kunnostautunut puistoilun suhteen. Täällä on mahtavia leikkipuistoja, joissa lapset viihtyy pidempäänkin, äidin pitää vaan keksiä itselleen tekemistä. Minusta kun ei ole puistonpenkillä istujaksi ja ihmettelijäksi. Kotonakaan en osaa hengailla pihalla, vaan pitää olla tekemistä, ruohonleikkuuta, haravointia jne. Harmi vaan, että olkapääni oireilee taas ja oikealla kädellä on vaikea tehdä mitään. Tänään kipu oli jo niin paha, että vihdoinkin varasin ajan lääkärille ja toivon saavani lähetteen magneettikuviin, alaselkäkin pitää kuvata ja toivoa, että siellä on laskimo kunnossa. No se siitä mun terveydestä tällä kertaa.
Täällä on oikein kesäiset säät, ilmastointilaitteet hyrrää sisällä ja ulkona valuu hiki tekemättä yhtään mitään. En valita, minusta kesä voisi olla aina.
Poimin omasta kukkapenkistä pioneja maljakkoon, en ole ikinä tajunnut kuinka hyvän tuoksuisia ne ovat, ehkäpä kaupan pionit ei tuoksu.
Tänään vietin toisennimen nimipäivää ja pitihän sitä kakku leipasta, ehdin jo harmitella, ettei tällainen ruokavammainen voi kakkua edes saada, mutta samalla bongasin täältä ohjeen, tein vaan tuon oman kakkuni kookoskermaan. Hyvää tuli, ei liian makeaa, mutta hyvin suklaista. Ajattelin tehdä isäinpäiväksi toisen kakun, ehkäpä muunnan tuota reseptiä vähän ja teen kinuski-karpalo kakun, katsotaan onnistunko.

Ja muuten, lasten puutarhassa porkkanat on kasvamassa, näkyy jo vähän vihreää ja lapset ei malta odottaa, että kasvaisivat valmiiksi.

5 kommenttia:

 1. Hienoja pioneja ja maukkaan näköinen kakku. Toivottavasti olkapääkivun syy selviä ja paraneminen pääsee vauhtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse toivon, että olkapäästä ei löydy mitään vakavaa ja pelkään tietysti pahinta. Katsotaan mitä lääkäri sanoo.

   Poista
 2. Mitähän kautta suhun sais otettua yhteyttä yv:na? :)

  VastaaPoista
 3. Mitähän kautta suhun sais otettua yhteyttä yv:na? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!