sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Relda eestä, Relda takaa, Relda istuu, Relda makaa

Isäntä unohti takkinsa väärään paikkaan ja karvapallo oli raahannut sen itselleen pehmikkeeksi. 
Maailman paras tyyny.

Kylläpä nukuttaa.

Mamma hei, älä jätä mua kotiin!

Relda on ollut meillä nyt kaksi viikkoa. Neiti selvästi on jo tottunut uuteen kotiinsa ja perheeseen. Alkuun Relda hyväksyi vain minut ja vanhimman pojan, sen jälkeen se hyväksyi isännän ja pikku hiljaa muut lapset, sitä mukaan oikeastaan kuka jakoi nameja eniten.
Ekaa yötä lukuunottamatta neiti on nukkunut yönsä ja parina yönä on pissit löytyneet paperilta, mutta yleensä lattiat on aamulla siistit ja paperit kuivana. Tosin meillä herätään jo viideltä ja viimeinen käyttää karvapalloa ulkona kymmenen aikaan. Päivät on pikkuiselle niin aktiivisia, että yöllä ei tarvitse heräillä.
Neiti on kasvanut parissa viikossa 2kg painoa ja pituutta ihan kamalasti. Kasvuvauhti on hurja. Olen miettinyt valjaiden hankintaa, mutta vielä ei kannata ostaa, koska kohta koko on väärä.
Neidille ehdittiin jo syöttää yksi antibiootti kuuri, oli varmaankin maistellut haisunäädän kakkaa ja saanut jonkun pöpön. Tiistaina on jälleen eläinlääkäri käynti ja rokotusten vuoro, sitten päästäänkin pidemmille kävelylenkeille, nyt ne lenkit on sijoittunee meidän pihaan ja lasten koulubussipysäkille.
Tänään Relda kävi tutustumassa naapurin koiraan ja naapurin energiapommilta loppui meidän pennun kanssa kunto kesken. Katsotaan miten kohta naapurin pieni pippuri meidän neidin kanssa leikkii, kun neidille tulee enemmän kokoa.
Neiti on hyvin rauhallinen tapaus, ei pienistä hetkahda. Tykkää nukkua väärissä paikoissa ja tietää jo mihin huoneisiin saa mennä ja mihin pitää mennä salaa kun kukaan ei näe. Lisäksi neiti osaa jo istua ja maata jo käskystä ja odottaa ruokaansa.

Mitäs sitten meidän allergioille kuuluu?
Minä taisin olla ainoa joka koiraan reagoi. Sain alkuun nokkosihottumaa ja silmiä hivenen kutitti, en kuitenkaan ole ottanut allergialääkettä kuin silloin tällöin ja nyt on mennyt jo neljä päivää ilman oireita. Nokkosihottuma lakkasi viikossa tulemasta. Silmätippoja käytän melkein päivittäin, mutta niitä käytän muutenkin, sillä remonttipöly aiheittaa myös oireita ja liian kuiva ilma. En käytä edes allergiatippoja, vaan kosteuttavia ja ne riittää. Näyttää siis siltä, että meidän sakki kestää tätä karvapalloa.

4 kommenttia:

 1. Vallan repesin tuolle takkikuvalle :D
  On kyllä suloinen karvaturkki teillä!
  t. Miiru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauratti itseäkin, kun koira huomasi, että olenkin kotona. Liukkaasti pinkoi omalle paikalle ja oli niin kuin ei olisi mitään tehnytkään :D

   Poista
 2. Hauskoja kuvia! Hienoa, että sopeutuminen puolin ja toisin sujuu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta karvapallosta ei saa mitään vakavia kuvia :D. Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin ja toivotaan, ettei mitään yllätyksiä tapahdu, sillä onhan tuohon koiraan jo kiinnytty.

   Poista

Kiitos kommentista!