maanantai 13. maaliskuuta 2017

Keittiö-ruokahuone

Kuvapläjäys meidän keittiö-ruokahuoneesta. Kuvat on ottanut Hannis. Jos tarvitset upeita kuvia kodistasi, niin kysäise Hannis kuvaamaan.

Keittiö on nyt valmis. Tottakai, jos jäisin tähän asumaan haluaisin vielä pari pikkujuttua tehdä tuohon, mutta kun tämä on myynnissä, niin tämä saa kelvata. Ikävä jää tätä keittiötä, vaikka onkin melkoisen pieni ja valitettavasti liian valkoinen, minun siivoustahtiini :).
Isoin ikävä jää induktio liesitasoa ja kiertoilmauunia. Ne on olleet kyllä parhaat hankinnat. Kiitos siskolleni, joka induktiota suositteli.

Kun saatiin siirrettyä "pääovi" alakertaan, niin otettiin eteinen ruokahuoneeksi. Tässä talossahan ei oikeasti ole ollenkaan pääovea, me poistettiin pääovi, koska se oli metsään päin ja sitä ei kukaan ollut kolmeenkymmeneen vuoteen käyttänyt.
Ruokahuoneen sisustus on mitä sattuu, keräiltyä, saatua, itse tehtyä ja ostettua. Kanadassa asuessa kun menetettiin homeisen talon takia koko omaisuus, kävin Ikeasta ostamassa meille kiirellä tuolit ja ostin halvimmat. Maksoin kahdeksasta tuolista alle satasen. Niiden piti olla väliaikaiset, mutta tiedättehän te. Ne toimii edelleen loistavasti, vaikka ei miellytäkään minun silmää ollenkaan. Pöydän kannen mies teki ja minä käsittelin, jalat on edellisestä pöytästä, mikä löydettiin Vancouverista ilmaiseksi. Se oli tosi makee pöytä, mutta kansi halkesi ja haisi todella voimakkaalle liimalle, joten pelastettiin siitä jalat. Kuvista varmaan huomaattekin, että Ikeassa on tullut asioitua ja paljon. Ne nyt toimii ja ei ole hinnalla pilattu ja sopii tällaiseen pienen pieneen kotiin. Ikea voisi jo vähän sponsoroida tätä mun mainostamista :D .

Meidän talo meni tosiaan myyntiin torstaina virallisesti ja kiinnostus on ollut valtavaa. Ollaan saatu myös palautetta, että näyttää liian steriililtä ja Ikean kuvastolta. Lisäksi Master bedroom on aivan liian pieni, koska sinne ei mahtu king sänkyä, eikä lipastoja. Monet myös pelkäävät omaa kaivovettä ja septic-systeemiä, vaikka niissä ei ole mitään pelättävää.
Katsotaan nyt minkälaisia tarjouksia tulee, sillä muutama on ainakin rakastunut tähän kliinisyyteen ja on jo kolmesti käyneet täällä pyörimässä.
Onneksi meillä ei ole mitään kiirettä myydä tätä ja muuttaa, miehen työt ei vaihdu ja lapsilla on hyvät koulut täällä.

7 kommenttia:

 1. Hieno keittiö! Katse kiinnittyi kyllä vielä tiukemmin tuohon ruokapöytään. Mikä upeus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Kiitos! Ruokapöytä on tosiaan oma tekele ja kokoon en ole tyytyväinen. Ehkäpä se seuraavassa kodissa se toimittaa jotain muuta pöydän virkaa kuin ruokapöydän.

   Poista
 2. Upean näköistä, ja todella hienot kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hannis osaa tuon kuvaamisen, löytää roskakasastakin kaunista. Suosittelen kurkkaamaan hänen blogiinsa http://toukokuuntytto.blogspot.com/

   Poista
 3. Hienon näköistä, wau! Miten te raaskitte muuttaa pois? Ja tosiaan toi ruokapöytä on niin magee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä en osaa kiintyä materiaan ja mun on helppo myydä vaikka koko omaisuus, sen verta monta kertaa on tullut muutettua ja nähtyä, että kun uskaltaa sulkea oven perässä, niin voi toisen avata.
   Ainahan sitä saa samanlaista, jos innostuu taas remontoimaan.
   Ruokapöydän ainoa miinus on koko, se on aika pieni.

   Poista
 4. Ompas ihanan näköinen koti!
  Vasta löysin blogisi enkä vielä ole perillä mihin on suunta mutta eiköhäns e selviä lukemalla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!