lauantai 29. huhtikuuta 2017

Time to leave




On aika jattaa Nashua. Nelja vuotta taalla asuttiin ja kotiuduttiin hyvin. Taalla on ollut mukava asua. Lapsilla on ollut mahtavat koulut ja opettajat, lastenlaakari on huippu, harrastus mahdollisuuksia on paljon ja kaikki on toiminut loistavasti. Nyt on kuitenkin aika jattaa tama paikka ja suunnata kohti uutta.
Suunnitelmissa oli ajaa tanaan New York Cityn lahettyville, mutta meille on sattunut ja tapahtunut taman paivan aikana niin poljon, etta ajetaan vain Connecticutiin saakka.
Kello on jo yhdeksan illalla ja emme ole parin osan takia paasseet jatkamaan matkaa. Me siis vedetaan rv:n takana autoa ja vetolaitteen osat ei sopineetkaan tuohon, joten Olli lahti hakemaan rv:n vanhalta omistajalta sopivat osat. Onneksi saatiin viime yo nukkua ja vaikka onkin ollut kaikenlaista tallepaivalle, niin kiire ei ole ollut mihinkaan, eika ole vielakaan.

It's time to leave Nashua. We lived here for four years and it was great. Nashua is nice place to live. The kids have had a great school, great teachers, and the kids doctor was awesome. Now it is time to say goodbye and head for our new home.
The plan today was to head towards NYC, but shit hit the fan and we will end up in Connecticut. It is already 9pm and we haven't been able to leave, because of a couple of little problems. So we are towing an SUV behind our motorhome and some parts of the dinghy are missing, Olli went to the previous owner to get the parts. Thankfully we were able to sleep last night, we stayed in a hotel. Even though not everything has gone perfectly, we are in no rush.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!